Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/B]
Б.Ц.кога дојде прв пат на власт можеше да бира или да биде голем лидер на нацијата или да биде голем лопов ,па сега пресудете сами што одбрал
дали го има писмото на англиски
ако го нема дали можи некој да го преведи и да го постави овде
браво грујо
Тоа што коалицира со дуи е добро. Зошто? - Чувај ги пријателите блиску, а непријателите уште поблиску. Сигурен сум дека Груевски ќе ги разори почнувајќи од нивната матица. А околу писмото.. ова е само почеток! Идат дните на Македонија!После срањето кое го направи со коалицирањето на терористи , добар потег на Грујо да си го испере газот , во време кога Вардар нема многу вода за да ја заврши таа работа.Во секој случај ,браво за потегот:bravo:
Друже види,во политката е битно да останеш "чист" ако сакаш да опстанеш на политичката сцена.Б.Ц. користеше груби методи за да ја задржи власта така што веќе му се ближи пензијата
Б.Ц е во власта колку цела фамилија буш+тачер+хелмут кол значи бранкова методика работи колку и грубо да изгледа тоа апропо пензијата што знам искрено мислам дека ако за догледно време(2 години максимум) Грујо не направи нешто со економијата не го спасуваат ни три пати по толку "спин доктори" ќе му се вратиме на Бранко како "спасител" на македонскиот народ од бедата и сиромаштијата сега само можда датата ќе биди друга иако би можел да проба со истата онака ради експеримент.
Живи били па видели
Б.Ц е во власта колку цела фамилија буш+тачер+хелмут кол значи бранкова методика работи колку и грубо да изгледа тоа апропо пензијата што знам искрено мислам дека ако за догледно време(2 години максимум) Грујо не направи нешто со економијата не го спасуваат ни три пати по толку "спин доктори" ќе му се вратиме на Бранко како "спасител" на македонскиот народ од бедата и сиромаштијата сега само можда датата ќе биди друга иако би можел да проба со истата онака ради експеримент.
Живи били па видели
Дали тоа само јас имам впечаток дека си затскриен љубител на ова комунистичко ништавило???!!!
пс
Едноставно „фрлаш„ премногу во лево....а како ортодоксен левак не те гледам??.
дали е нешто од вруќиниве???
:salut:
ne be lav dobro kazuva: edinstven PROMOTOR , more SPASITEL na BC moze da bide samo Gwujo...nikoj drug...![]()