Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??:):pipi:

У струмица во болницата ич не болеше а коштењето .. шо знам колку само на уста пошо ставав јас и на папок и другарка ми на папок и ни зема 500 ден..Значи 3те пирса за 500 ден..

Цел живот сакам пирс да ставам али никако да појдам. Обожавам пирсинг али тоа е живот. Има време и тоа ке го направам.

Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.

Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли :)

jas imav letovo na nos i toa drugarka mi me pirsase doma i mnogu loso izleze mi otece nosot cela nedela me bolese mnogu i morav da go izvadam imav mnogu gnoj taka da ne preporacuvam vo domasni uslovi takvi raboti da pravite idete si vo studio fino lepo da ve sredat

Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли :)

На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?

Интересни ми се пирсовите на веѓа штета што не сум помала за да се "изглупирам" и да си клам еден :helou:

На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?

Остај го кога ќе заглави по болници, со подуена усна, со инфекција....

Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив:)

Ќе ти кажам импресии и дали боли

Прво стај го па кажи дали БОЛИ или НЕ.

И на ред дојдов јас.

Имам пирс на јазикот али мислам дека е малце назад, нема галје да го ставам наново понапред?

совет од мене ви е да не се лажете со туторијали по нет како се пирса! И тие незнаете и самите колку се во ред:smir: Има мн разика од пирсање по дома и професионално пирсање до начинот на изведување а и од самото место на пирсање :):):)

Така да се е подискутабилно колку е исправно она по нет! Мислам дека за здравје не треба да се изложуте на ризици ( непотребни) поминете во студио кое е стерилно( правилно ) и опремено со се она што е потребно за тоа д се изврши како што треба!

иначе ако имате било какво прашање во врска со заздравувањето или пробле на тетоважите и пирсовите пишете на др тема во пдф "здравје"

Поздрав дечки до сите!

:helou: Само зе шегував дека сам ќе си стаам .. Туториали на нет за пржење јајца не веруем , не па за стаање пирс.... Ама сепак утре ќе ставам во студио нормално...

Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив:)

Хаха:) Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање:)
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.

Хаха:) Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање:)
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.

Дојди у бт ќе те однесам на едно место мислам дека типот е најболји пирсер у цела македонија.

Хех фала:), али ја уште не сум се одлучила, секој ден мењам мислење. Битно ми е да биде студиото чисто и инструментите стерилни, а иглите нови (ако одлучам сигурно да се пирсам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom