Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Јас имав на 1 - на увото, а пред 6 години имав под устата на левата страна, и сега ми се познава мало дупче :kesa:
Колку што знам, само Скин Арт е овластено студио за пирсање со сертификати и такви ствари, бар во Скопје.
Дане знае некој дали има новогодишен попуст како порано во Скин Арт??
Кај..што? Каде?не е само тоа . мислам дека и Royal Tatoo кај сок банки исто е овластено![]()
И јас си мислам скришно да ставам на јазик.
Само, една другарка што има вика дека многу поминувала онака со пирсот низ забите и почнале да и се ронат...
Тоа малце ме замисли.
Кај..што? Каде?
забите почнале да и се ронат?! хмм и јас го правам тоа ама неам приметено дека ми се ронат иам здрави заби!:pos2:
инаку јас мн го гризам пирсот т.е. топчињата и бог знае колку имам скршено
па читај кај Сок банки одма на ќошот тука има едно студио Royal Tatoo. Пирсаат и тетовираат . Јас таму се пирсав на јазик . 800 ден со анестезија .
Ти шо сакаш да пирсаш?
Зборот ми беше каде е тоа Сок банки. Иначе, сакам јазик да пирсам.забите почнале да и се ронат?! хмм и јас го правам тоа ама неам приметено дека ми се ронат иам здрави заби!:pos2:
инаку јас мн го гризам пирсот т.е. топчињата и бог знае колку имам скршено
па читај кај Сок банки одма на ќошот тука има едно студио Royal Tatoo. Пирсаат и тетовираат . Јас таму се пирсав на јазик . 800 ден со анестезија .
Ти шо сакаш да пирсаш?
![]()
Sakam kako 2kata i 5kata...ama straf mi e :kesa:
сакааааааааам на јазик и на веѓа, ама на веѓа ми е страв :kesa: