BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??Ставив пирс на уста... :baeh:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??Ставив пирс на уста... :baeh:
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??![]()
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли![]()
На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?
Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли
Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив![]()
ХахаФала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.