Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
ич не боли,ти ставаат анастезија.
мене буги ме пирсаше и имаше другарки со мене и јас со игла и јазик им промрчев еј абе не боли
само гадно е чувството кога го завртува пирсот и ја вади иглата ама 5 секунди се тоа
Абе некои бараат дозвола од родител(да дое со тебе и слично)...
А кај му е студиото на буги и шо пари зима..?

Скин Арт во Буњаковец трговскиот на 2 кат, до Браво кафичот.
Пирсање јазик чинеше 400 пирсот и 800 пирсањето, пола се даваат еден ден однапред, ако имаш пирс со тебе го предаваш на старилизација.
За малолетници, доволна мислам дека беше лична карта на родител.

п.с. Boogie е само на форуми, човекот се вика Игор.

Епа бутур, малолетна сум:jaj:
*Мамо, мамо, ај дај ми ја личната карта...*
:tapp:
Шит!:uvo:

Многу сакам да ставам пирс на веѓа, тоа ми е ептен онака типски..Ама страв ми е пошто може да дојде до триста компликации, болести и најразлични срања...Затоа зошто би си го комплицирала животот кога можам да преживеам и без пирс :wink:

Многу сакам да ставам пирс на веѓа, тоа ми е ептен онака типски..Ама страв ми е пошто може да дојде до триста компликации, болести и најразлични срања...Затоа зошто би си го комплицирала животот кога можам да преживеам и без пирс :wink:
Ако сакаш многу, има студија лево-десно, таман работа да не е хигиенски.

Па да, ама што знам страв ми е:vozbud: Како и да е тенк ју, ке размислам пак јас :) Позз
Океј е, случаи со инфицирање и компликации се one on two millions кога се работи за професионални студија што се овластени да пирсаат.
Али да не испадне дека те убедувам, пак размисли си ти...
Ако сакаш и можеш, последна ствар на која треба да мислиш е најлошото:).

се испирсав пред околу 10 дена на веѓа во скин арт и позз до типот шо ме пирсаше, мислев ќе имам некоја ужасна болка а тоа не ни го осетив :je:

Абе некои бараат дозвола од родител(да дое со тебе и слично)...
А кај му е студиото на буги и шо пари зима..?

Да де и кај Игор у буњаковец пишува дека за малолетници треба дозвола од родител или пак само лична карта од него.. али ја ко бев да ме пирса на јазик нишо не ми побара се набрзина се заврши .. и не беше ич страшно ич не болеше..

На 15 години ставив пирс на папок, син, флуоросцентен и го носев 6 месеци. После го извадив, ми сметаше и еве сега си имам една црна точка, личи на бенка, како успомен на младост-лудост. :)

Jas imam na vega veke 3 godini i do sega sum nemal nikakvi problemi..se nadevam nema ni da gi imam :)

пирс на стомаче лудница:vozbud::cheeky1: само казете каде да си најдам некој убав и квалитетен што ке преживее подолго:nesvest::pos2:

..ја сакам..но сепак се плашам..а и плус нејќем дома да дознае :toe:..едноставно сакам на стомак..а и на језик...ама ипак јас ќе ставам на стомак..ама ипак како да ги натерам да ме пуштаи да ставам на језик??? :jaj:

Абе што ако бараат лична карта од родител ... Јас имам другарка која си стави пирс на јазик кај Игор и да и побара лична карта од родител и нејзина здраствена книшка. Нејзина најдобра другарка ја украде личната карта на мајка и, и ја зема книшката на другарка и ... И еве сеа си има пирс на јазик а нејзините незнаат... Тоа личната карта од родител не е никаква потврда дека они знаат ... А инаку јас би сакала на веѓа или на јазик пирс , ама немит ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom