Пирсинг

D

Daftie

Гостин
ич не боли,ти ставаат анастезија.
мене буги ме пирсаше и имаше другарки со мене и јас со игла и јазик им промрчев еј абе не боли
само гадно е чувството кога го завртува пирсот и ја вади иглата ама 5 секунди се тоа
Абе некои бараат дозвола од родител(да дое со тебе и слично)...
А кај му е студиото на буги и шо пари зима..?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Скин Арт во Буњаковец трговскиот на 2 кат, до Браво кафичот.
Пирсање јазик чинеше 400 пирсот и 800 пирсањето, пола се даваат еден ден однапред, ако имаш пирс со тебе го предаваш на старилизација.
За малолетници, доволна мислам дека беше лична карта на родител.

п.с. Boogie е само на форуми, човекот се вика Игор.

D

Daftie

Гостин
Епа бутур, малолетна сум:jaj:
*Мамо, мамо, ај дај ми ја личната карта...*
:tapp:
Шит!:uvo:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Многу сакам да ставам пирс на веѓа, тоа ми е ептен онака типски..Ама страв ми е пошто може да дојде до триста компликации, болести и најразлични срања...Затоа зошто би си го комплицирала животот кога можам да преживеам и без пирс :wink:

D

Daftie

Гостин
Многу сакам да ставам пирс на веѓа, тоа ми е ептен онака типски..Ама страв ми е пошто може да дојде до триста компликации, болести и најразлични срања...Затоа зошто би си го комплицирала животот кога можам да преживеам и без пирс :wink:
Ако сакаш многу, има студија лево-десно, таман работа да не е хигиенски.

D

Daftie

Гостин
Па да, ама што знам страв ми е:vozbud: Како и да е тенк ју, ке размислам пак јас :) Позз
Океј е, случаи со инфицирање и компликации се one on two millions кога се работи за професионални студија што се овластени да пирсаат.
Али да не испадне дека те убедувам, пак размисли си ти...
Ако сакаш и можеш, последна ствар на која треба да мислиш е најлошото:).

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
се испирсав пред околу 10 дена на веѓа во скин арт и позз до типот шо ме пирсаше, мислев ќе имам некоја ужасна болка а тоа не ни го осетив :je:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Абе некои бараат дозвола од родител(да дое со тебе и слично)...
А кај му е студиото на буги и шо пари зима..?

Да де и кај Игор у буњаковец пишува дека за малолетници треба дозвола од родител или пак само лична карта од него.. али ја ко бев да ме пирса на јазик нишо не ми побара се набрзина се заврши .. и не беше ич страшно ич не болеше..

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
На 15 години ставив пирс на папок, син, флуоросцентен и го носев 6 месеци. После го извадив, ми сметаше и еве сега си имам една црна точка, личи на бенка, како успомен на младост-лудост. :)

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Jas imam na vega veke 3 godini i do sega sum nemal nikakvi problemi..se nadevam nema ni da gi imam :)

halloween

Real Madrid
Член од
23 септември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
пирс на стомаче лудница:vozbud::cheeky1: само казете каде да си најдам некој убав и квалитетен што ке преживее подолго:nesvest::pos2:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..ја сакам..но сепак се плашам..а и плус нејќем дома да дознае :toe:..едноставно сакам на стомак..а и на језик...ама ипак јас ќе ставам на стомак..ама ипак како да ги натерам да ме пуштаи да ставам на језик??? :jaj:

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Абе што ако бараат лична карта од родител ... Јас имам другарка која си стави пирс на јазик кај Игор и да и побара лична карта од родител и нејзина здраствена книшка. Нејзина најдобра другарка ја украде личната карта на мајка и, и ја зема книшката на другарка и ... И еве сеа си има пирс на јазик а нејзините незнаат... Тоа личната карта од родител не е никаква потврда дека они знаат ... А инаку јас би сакала на веѓа или на јазик пирс , ама немит ...

Kajgana Shop

На врв Bottom