Пирсинг

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
PIRSING SAKAM I IMAM NA PAPOKOT VEKE 6 GODINI I SEKOGAS SI NOSAM MENGJUSKA:vozbud: I MNOGU MI SE DOPAGA.SE PIRSAV NA LEKAR,BEV NA PLASTICEN HIRURG I SE BESE SUPER I POSLE TOA NEMAV NIKAKVI KOMPLIKACII..LALALA:icon_lol:

D

Daftie

Гостин
Колку што знам, само Скин Арт е овластено студио за пирсање со сертификати и такви ствари, бар во Скопје.

Дане знае некој дали има новогодишен попуст како порано во Скин Арт??

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
пред 2 години кога бев Будимпешта на шетање си кладов пирс на папокот , супер е кул секси :vozbud:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
Колку што знам, само Скин Арт е овластено студио за пирсање со сертификати и такви ствари, бар во Скопје.

Дане знае некој дали има новогодишен попуст како порано во Скин Арт??

не е само тоа . мислам дека и Royal Tatoo кај сок банки исто е овластено:toe:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
И јас си мислам скришно да ставам на јазик.
Само, една другарка што има вика дека многу поминувала онака со пирсот низ забите и почнале да и се ронат...
Тоа малце ме замисли.
забите почнале да и се ронат?! хмм и јас го правам тоа ама неам приметено дека ми се ронат иам здрави заби!:pos2:
инаку јас мн го гризам пирсот т.е. топчињата и бог знае колку имам скршено

Кај..што? Каде?

па читај кај Сок банки одма на ќошот тука има едно студио Royal Tatoo. Пирсаат и тетовираат . Јас таму се пирсав на јазик . 800 ден со анестезија .
Ти шо сакаш да пирсаш?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
забите почнале да и се ронат?! хмм и јас го правам тоа ама неам приметено дека ми се ронат иам здрави заби!:pos2:

па читај кај Сок банки одма на ќошот тука има едно студио Royal Tatoo. Пирсаат и тетовираат . Јас таму се пирсав на јазик . 800 ден со анестезија .
Ти шо сакаш да пирсаш?
каква анестезија бре дечки најзабрането е тоа, не се будалете!!!!!

После пирсање со анестезија можни се уште пооши ствари, истото е и за тетовирањето!

На јазик воопшто не е болно ( зборам од л. искуство):pipi:
така да без паники поминете и распрашајте се !:wink:

иначе Royal Tattoo е затворено , типот го гонат ке иде во затвор токму поради пирсање на малолетници без дозвола од родител , и мн други ствари! Не бидете душмани на себе па поминете безбедно само во безбедни проверени студија, па пирсањето не е играчка , можни се 1000000 последици баш од тој пристап што се мисли дека не е воопшто ништо страшно и дека е мала ствар.

За било какви прашања бидете слободни и пишете на Mojata tema, Поздрав до сиите!!!

D

Daftie

Гостин

Ти шо сакаш да пирсаш?
Зборот ми беше каде е тоа Сок банки. Иначе, сакам јазик да пирсам.
И ако знае некој да ми каже дали пак има попуст во Скин Арт(порано имаше -50% новогодишен).

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
сакааааааааам на јазик и на веѓа, ама на веѓа ми е страв :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom