Pink Floyd

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.facebook.com/PinkFloydMacedonia

Ја направив странава на ФБ. Па ајде мавнете лајк и кажувајте што да ставам. Некои интересни клипови и слики или добри концерти. All the requests are welcome. :) Мавнете и share ако сакате. Поздрав и Shine On! :)
Слики, концерти, интервјуа, размислувања околу бендот, мудри мисли на членовите :)
Сега че ја рекламирам на една моја за рок музика со 6000 и кусур фанови, иначе јас сум in .

http://www.facebook.com/PinkFloydMacedonia

Ја направив странава на ФБ. Па ајде мавнете лајк и кажувајте што да ставам. Некои интересни клипови и слики или добри концерти. All the requests are welcome. :) Мавнете и share ако сакате. Поздрав и Shine On! :)

Браво за идеју.Стави и некои интересни факти за њима,нешто интересно.
Ја се поново убивам с'с Пинк Флојд овј вечер иначе...:confused:

Слободно и вие ставете некое видео или слика, па јас ќе му отидам Share. :)
Исто и некој ако сака може да направи нешто како лого со македонско знаме или црвено-жолто да биде логото и слично.

Слободно и вие ставете некое видео или слика, па јас ќе му отидам Share. :)
Исто и некој ако сака може да направи нешто како лого со македонско знаме или црвено-жолто да биде логото и слично.

Добра идеја, која шо нормално, мора да е потпомогната од сите нас - Пинк Флојд фаној низ Македонија.
Ширете го Флојдианството ! (y)
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:50 ---
Не мислев само за песнава.. шо мислење имате за бендов?

Па освен ова неам друго слушнато. Ко ќе слунам ќе дам коментар ;)

Фала ви многу за поддршката! Сега сум на брзање, па ако најдете нешто интересно (слика,видео, интервју), оставете го тука, па јас после ќе го ставам на страната. Поздрав! :)

4258301_700b.jpg

floydvenn.jpg

You don't need drugs to enjoy Pink Floyd.....you need Pink Floyd to enjoy drugs.

24904261.jpg

:pos::pos::pos:

Еве ви уште.

Разговор со Roger Waters околу неговата нова реинкарнација на The Wall.
Не знам дали ова го има некој споделено на темава, клик.

Не знам зошто ама последниве 3-4 дена пак почнав интензивно и внимателно да ги слушам.
Секој пат откриваш нешто ново.

Ќе биде супер да дојде пак нававу накај нас. Барем во Србија или во Бугарија, ако не доаѓа во Македонија. :)
Еве еден интересен факт: Во првата половина од годинава, за концертите на Роџер се продадени повеќе од 1.4 милиони карти.
Оф-топик: Члено ти си екс burn84? :)

Ќе биде супер да дојде пак нававу накај нас. Барем во Србија или во Бугарија, ако не доаѓа во Македонија. :)
Еве еден интересен факт: Во првата половина од годинава, за концертите на Роџер се продадени повеќе од 1.4 милиони карти.
Оф-топик: Члено ти си екс burn84? :)
Тоа во пп се прашува, али да.

Нека му е среќен роденденот на стариов ( :D ), па уште многу години да прави музика и да направи една турнеа наваму накај нас. Не ќе биде лошо да се соберат тројцата уште еднаш, ама тоа тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom