Pink Floyd

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Roger Waters 2013 European Tour Dates Announced

На 30 август во Софија, а на 1 септември во Белград.

Да видам, да не верувам... ова ако го пропуштам ќе си пресудам самиот!!

ПС. да ми препорачаш некој квалитетен (мислам на звук) бутлег со песни од Piper и Сид како вокал? Се‘ што симнав до сега беше со екстремно лош квалитет..

Да видам, да не верувам... ова ако го пропуштам ќе си пресудам самиот!!

ПС. да ми препорачаш некој квалитетен (мислам на звук) бутлег со песни од Piper и Сид како вокал? Се‘ што симнав до сега беше со екстремно лош квалитет..

И јас не можам да најдам некој со подобар квалитет. Да го прашаме Sussaro , може он знае. :)

A tree full of secrets пишете го ова. 18 цедиња, можеби најдобрата бутлег компилација на Пинк Флојд. Тука имате од раните песни со Сид, некои се и моно снимки а не стерео, амаметрско-студиски и така натаму. На крк му дадов некои линкови не знам кој од трите беше најкапацитетен ама чим ја имате таа колекција имате скоро се, дефинитнвно вреди да ги разлистате тие Ultimate Collection, и што се точно има таму препорачливо со Pirate Bay, оти таму има детален опис на точно се што има во торентот. Во тие колекции се состојат и сите 18 делови од Tree full of secrets. Пробуричкајте малце.

Сега пробуричкав низ цедињава што ги имам од Флојд и видов дека го имам и ова Tree full of Secrets. Фала што ме потсети. :)

Да, ги имам сите 18 делови од Tree full of secrets. Малце ме нервира што торентот од првиот дел ми заглави на 94% и некои песни не се целосни. При крајов на месецов ќе пробам да го симнам вториот дел (најдов вкупно пет) од ултимејт колекцијата. Ваљда тој ќе оди побрзо од 100kbps :D
Случајно да не имате ласт.фм профил, да се најдеме таму некако?

Да, ги имам сите 18 делови од Tree full of secrets. Малце ме нервира што торентот од првиот дел ми заглави на 94% и некои песни не се целосни. При крајов на месецов ќе пробам да го симнам вториот дел (најдов вкупно пет) од ултимејт колекцијата. Ваљда тој ќе оди побрзо од 100kbps :D
Случајно да не имате ласт.фм профил, да се најдеме таму некако?

Еве го мојот профил. :) Да не биде само ова, моментално го слушам Dark Side и која атмосфера ја прави ако го слушаш додека си во темна соба. Албумот е поим за музика, timeless.

Ima li nekoj sajt dobar za download na pesnite na Pink Floyd?
Побарај <Името на албумот> и допиши blogspot на пребарувач и ќе ти даде некој блог со линк до албумот што сакаш да го симнеш. :)

Песнава ме полни со енергија. И ме расположува.

уф .. ги има повеќе.. еве кои мене ми се допаѓаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom