Pink Floyd

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
http://www.facebook.com/PinkFloydMacedonia

Ја направив странава на ФБ. Па ајде мавнете лајк и кажувајте што да ставам. Некои интересни клипови и слики или добри концерти. All the requests are welcome. :) Мавнете и share ако сакате. Поздрав и Shine On! :)
Слики, концерти, интервјуа, размислувања околу бендот, мудри мисли на членовите :)
Сега че ја рекламирам на една моја за рок музика со 6000 и кусур фанови, иначе јас сум in .

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
http://www.facebook.com/PinkFloydMacedonia

Ја направив странава на ФБ. Па ајде мавнете лајк и кажувајте што да ставам. Некои интересни клипови и слики или добри концерти. All the requests are welcome. :) Мавнете и share ако сакате. Поздрав и Shine On! :)
Браво за идеју.Стави и некои интересни факти за њима,нешто интересно.
Ја се поново убивам с'с Пинк Флојд овј вечер иначе...:confused:

C

Crazy Diamond

Гостин
Слободно и вие ставете некое видео или слика, па јас ќе му отидам Share. :)
Исто и некој ако сака може да направи нешто како лого со македонско знаме или црвено-жолто да биде логото и слично.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Слободно и вие ставете некое видео или слика, па јас ќе му отидам Share. :)
Исто и некој ако сака може да направи нешто како лого со македонско знаме или црвено-жолто да биде логото и слично.
Добра идеја, која шо нормално, мора да е потпомогната од сите нас - Пинк Флојд фаној низ Македонија.
Ширете го Флојдианството ! (y)
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:50 ---
Не мислев само за песнава.. шо мислење имате за бендов?
Па освен ова неам друго слушнато. Ко ќе слунам ќе дам коментар ;)

C

Crazy Diamond

Гостин
Фала ви многу за поддршката! Сега сум на брзање, па ако најдете нешто интересно (слика,видео, интервју), оставете го тука, па јас после ќе го ставам на страната. Поздрав! :)

SydBarrett

Oh by the way, which one's Pink?
Член од
19 март 2012
Мислења
70
Поени од реакции
35
4258301_700b.jpg

floydvenn.jpg

You don't need drugs to enjoy Pink Floyd.....you need Pink Floyd to enjoy drugs.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Разговор со Roger Waters околу неговата нова реинкарнација на The Wall.
Не знам дали ова го има некој споделено на темава, клик.

Не знам зошто ама последниве 3-4 дена пак почнав интензивно и внимателно да ги слушам.
Секој пат откриваш нешто ново.

C

Crazy Diamond

Гостин
Ќе биде супер да дојде пак нававу накај нас. Барем во Србија или во Бугарија, ако не доаѓа во Македонија. :)
Еве еден интересен факт: Во првата половина од годинава, за концертите на Роџер се продадени повеќе од 1.4 милиони карти.
Оф-топик: Члено ти си екс burn84? :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе биде супер да дојде пак нававу накај нас. Барем во Србија или во Бугарија, ако не доаѓа во Македонија. :)
Еве еден интересен факт: Во првата половина од годинава, за концертите на Роџер се продадени повеќе од 1.4 милиони карти.
Оф-топик: Члено ти си екс burn84? :)
Тоа во пп се прашува, али да.

C

Crazy Diamond

Гостин
Нека му е среќен роденденот на стариов ( :D ), па уште многу години да прави музика и да направи една турнеа наваму накај нас. Не ќе биде лошо да се соберат тројцата уште еднаш, ама тоа тешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom