Пилешки специјалитети

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
мммммм пилешки прстиги обожавам.стално ми зборат дека коа идам негде нарачувам стандард пилешки прсти ама неможам да им одолеам најубави ми се :turn:

аааааа зашто читам ваква тема, ми шкрипат цревата сеа
сакам пилешки прстиииии :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ама со тартар сос:)
обожавам пилешко месо, обошавам пилешки прсти, обошавам тартар сос:vozbud:

може би пробала со мед и сенф ако има некаде, ама јас да правам таков сос нема шанси зашто не сакам сенф многу како прво а како второ некој спомна дека убаво било да се мешаат благо и солено... епа јас јадев еднаш таква порција во италијански ресторан поточно месо со благи сосови во кои имаше и мед и млеко и никад више во мојот живот:icon_lol:

Ги обожавам, само што последниот пат коа ги праев завршив со лесни телесни последици :) од маслото

Ммм последен пат ги јадев во „Злате“ пред месец дена :smir:

Не јадам пилешки прсти. Не ми се допаѓаат.

Мммм...обожавам пилешки прсти! Ќе кажам на мама да го напраи рецептов:) За мене само без сенф:)

Последен пат јадев пилешки прсти во Aјриш Паб и беа многу убави,меки,сами се топеа,а па и сосовите што ги донесоа,едниот така поблаг а другиот љут,абе мераци:icon_bigg

LELE NAJUBAVO RUCOCE MI SE I VECERA DEF TARATOR SOS KAKOV MAD KAKVI BAKRACI PA SO VINCE BELO TRAMINCE AUFFFFFFFFFF PA I SO DOBRA DEVOJKA ZZZZZZZZZZZZZZZZ mjam mjam

Леле колку сакам пилешки прсти..Едно од моите омилени јадења се:pipi:

definitivo najdobri se vo Bravos i vo Zlatnik, gi obozavam, a i najcesto toa naracuvam po kafanive

Аууу ги обожавам пилешките прстиии .. Најубави се :wink:

Мх мх мх, Ања прави фантастични... само некако да земеме сос од мед и сенф од Ајриш и тоа е дефинитвно добитна комбинација... :vozbud:

Ги обожавам и ја пилешките прсти, како сега да има пред мене.Инаку ги немам пробано со мед и сенф, се токмам за нареден пат кога ќе јадаам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom