- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.693
петиов дел до сеа најдобар е ( барем по мене ) .. Интересно ми беше со детективот на крај :pos2: а се разбира и цел филм .. а за сценариото Свака Част !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
петиов дел до сеа најдобар е ( барем по мене ) .. Интересно ми беше со детективот на крај :pos2: а се разбира и цел филм .. а за сценариото Свака Част !!
еден мегу најдобрите хорори ...Едноставно болен филмеден мегу најдобрите хорори ...
.
Молим те, ова не е хорор.
Иначе последната стапица на 5тиот дел ми е Favorite![]()
Хорор/Трилер ... Мене најјака ми е првата стапица од 5-тиот дел..едниот со сошиени очи,а другиот со сошиена уста....:devil1:
да да Хорор е али не Класичен хорор
. Корун е по овие филмови... Kорун, твој Personal Favorite trap? 

"Здраво агенте Стрем. Доколку ова го слушаш тогаш уште еднаш го најде она што го бараш .. НО ТЕ ПРАШУВАМ ДАЛИ НАУЧИ ДА МИ ВЕРУВАШ ?"
Оваја сцена во 5-тиов дел беше ВРВ ..(и не само во овој туку во цел серијал)
Музиката е
Инаку во едно интервју Тобин Бел (jigsaw) изјавил дека 6 тиот дел е готов али ке се прикаже во кино 23 Октомври (традиционално една недела пред Нок на Вештерките). И изјави дека 7 ми дел ке се снима па ако има можност ке се снима до 10 ти дел тој да биде врв ..
Сега за сега да чекаме на 6 ти ДЕЛ ..