Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време слухот ми е ептен флексибилен, се ми поднесува. Песнава е добра, асоцира на лето. Типичен звук на романскиот хаус/електро или шо и да е.

Axel Thesleff-Bad Karma

Ок песна онака ко за на базен, макар шо не одам мн мн на базен т.е ич :D Жанровски е добра, иако тоа пеењето малку знае да биде досадно, т.е монотоно, ама типичен чил аут летен хит си така да ок е.

Emanuil - Vinograd

Хаха, овие како телетабиси ми беа на таа Евровизија. :) А наредната тие ја направија бељата за Фламингоси да не отидат на Евросонг. Мислам дека од тогаш се многу омразена група. Како и да е не е толку лоша оваа песна, онака кроена за Евросонг, со етно елементи и се што треба.

Velvet Revolver - The Last Fight

Нема што посебно да се коментира. Одлична песна, а според мене уште поодличен спот. Можеби спотот на прв поглед личи едноставно и аматерски, ама има ,,душа":)

Владо Јаневски - Чаирска романтика

:)

Штета не ја знам од The Cure, изгледа дека од поновиве албуми, требало порано да ја дознаам. Лајкнато, класа, ќе се слуша

Yu Grupa - Sama

Од почеток до крај е добро. Посебно ми се свиѓа што во музиката има нешто југословенско кое секогаш ми е привлечно за слушање:)

The Cult - Fire Woman

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom