Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Леџендарна песна. Violent ми се еден од поомилените состави. Оваа песна една од омилените. Ме потсеќа на добрите времиња кога излегувавме во Апореа во Прилепов.

Gogol Bordello - Super Taranta!

Ептен заразна песна, со големо задоволство ја ислушав цела. Ми остави одличен впечаток, идам да им ги слушнам и останатите песни, ај чао. :D

Norah Jones - She's 22

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Срце ми дираш. Шо да пишам за Нора... не знам ни јас колку сум заљубен у неа.
Префина песничка. Пошутем. <3

Air - Sexy Boy

Класика на кој сум подзаборавил. Одлично песниче. Порано ко повеќе да ја слушав и бендот воопшто.

Melissa - Wrongly Accused

Музикава е како музиката што тече додека даваат огласи на ЕДО, МТМ или некоја од тие таквите телевизии:D Но воглавно е Ок:)

Los del Rio - Macarena

:)

Ah, Fredie, srce mi rasplakuva koga i da mu go chujam glasot, nemozham da go sporedam, jas mislam da mu ja dadat i natasha od 3to tri da ja pee i nea ke ja odnese u druga dimenzija, legenda koja nikogas nema da umre :)

Bad Company - Ready for love

Ок песничка. Иако мн мн правецот не им го сакам (некако пренежно ми е за слух), ама песнава прави филм во стилот да си некој момак шо мерка женска, дури пие нешто на шанка и ја гледа онака си прај триста филмови :D

I Might Be Wrong - Radiohead

Почнува како некоја смирувачка инструментлака, а после добри металски рифови. Интересно вклопено. Лајк ит :D

Heartless Bastards - Only For You

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom