Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
A досега мислев дека од Металика е оригиналот :tapp: Одлична! И од Металика ја сакам песната иако мн мн не ги слушам нив, ама ова уште појако. Вокалов ептен чист и секси.

deer tick not so dense

Една од понеомилените од ’Ендрикс. Не знам зошто, никогаш не ми правела мерак, многу ми е досадна во споредба со некои други песни. Настапов не сум го гледал порано, си растура и тука ѕверот, ама 14 минути од песнава мене ме замараат.

И не сфаќам што толку вуду-муду, дајте за караконџули некоја песна.

La Colonie Volvox - EU Citizen

@Луси_Лу требаше повеќе да гледаш, а помалку да слушаш. :D

Damn views..., не е мој тип на музика иако рефренот е малце catchy. :D
Типична club музика, патем ми личи ко да цурава ја има згрешено професијата, just saying... :ROFLMAO:

VIS Idoli - Schwule Über Europa

Класика. Нема што да се каже за Пинк Флојд... еден од најдобрите бендови што постоеле.

Jim Croce - Operator

Чудо, никогаш не би ми текнало да пуштам ваква музика да слушам, но едноставно кога ја даваат како дел од некој филм/телевизија, ја обожавам. Конкретно за песнава, Ок е, но од овој жанр на музика има многу подобри песни:)

Otilia - Bilionera

:)

Не ми се допаѓа, уопште, веројатно оти не е мој стил на музика. Ја имам слушнато на полувреме на некој кошаркарски турнир сигурно :D

Bon Ton - Staro Kupuvam

Bon Ton кул.Си ги слушам песничките понекогаш инаку врв ми е Добрите девојки :D

Седиш на плажа навечер... го слушаш звукот на брановите, дува тивок топол ветер и песнава пуштена у позадина... уживање. Само толку ќе кажам. :giggle:

Misun - Eli Eli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom