Nikogas ne sum gi sakal Stonesi, nitu kvalitetno preslusani, im znam 3 pesni i toa e toa. Ovaa pogore mi e fina za uvo, ali ne dovolno da sakam odnovo da ja pustam. Ili druga od niv.
Слејв беа една интересна комбинација на неколку чоеци. После братов т.е пејачот се испедери и го занејчив (не дека нешто ептен го сакав). Песната е една од подобрите, си грми онака.
Ауф. Минимализам. Добра песна. Мислам, ОК, не знам од бендов ниту една друга, али ова е Ок. Она, веселко направена, а јадат бурек. Оваа песна состои толку критички состојки, што многумина не успеаа во цел живот. И музички ми е ОК. Нема многу форсирање.
Никогаш не сум можел да сварам електроничен поп ни кога е нешто како вонаби Дед Кен Денс, ми личи на лоша музика од 80ти која што ја правеше другарчето на девојката од The Dude.
Прекрасна преработка од Cream но овој пат во инстументална верзија, наместо вокалите и текст Хими Џендрикс прича сам неговом гитаром, хипнотизирачки бас линии. Пали го Џ то !
Том чека ебаго. Песнава е романтика. И музика и текст и стас и глас. Така нежно си почнува и си тера лагано, а Том со рапавиот глас ти вика стај си уште една чаша од шо и да пиеш!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.