Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Добар флоу, али не ми се свиѓа бојата на гласот. Многу на нос рецитира. Инструменталниот дел е океј, одговара на рециталот.

Браос мајсоре !
Moja сфера,нешто што е сфакодневно у моју собу
: D
Aмбиент псај чил, трака е од истоимен албум, една сс најбрз би пи ем, али ипак лебди, жмури, плови...
Планетариум е мноо добра трака у тј албум, taff oв ремикс. Таff после Chronos,Capsula, ми е некако најпрофи квалтитетан саунд кд е у питање овј правац
Овај трака е сс магичан почетак, пред тебе е плао море на кое се прекршуе изгрејсонце, бранови, ветарче...Азијатска култура, ориент стајл
После убрзуе и вози, бунтуе : D Крај е ист сс почетак, тај е тај фабула : D

Идемо нешто хипи језиво, пуно сс емоцие, спомени...

Џоплин бре :) Шта речи, коју послуку порати... Толку неам шо да кажам, кумановацов ја погоди :)

Ау не... немам коментар, не ми се допага, сувишни се сите понатамошни коментари.

Everгрин ебаго, класика.

Бас линијата ми се свиѓа, со се насловот на песната :)

вистината содржана во една песна

Првпат ја слушам не ми се допадна :)
Бтв мојот летен хит од најомилената пеачка :Phttp://youtu.be/JVO65tYfeug

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не е по мој вкус. Не можам да речам дека е лоша песна, напротив можеби е и подобра од многу други кои се пробиле во тој правец.

Ме потсеќа на средно. Текстот е супер. Од музички аспект, типичен молски шлагер со роки делови, Хладно Пиво се увек добар избор.

Псај дапстеп со тапани со јака линија на бас. Јако коа би бил хај и под доза. Има да тресем сисе.. :D

Кај ја најде бе, песна ипол :love: Текстот и е ептен да :drk: на него, најдобрата од едиторс, башка колку ми делува тажно, сакам ваква музика :love:.

Чичко Morrissey никад не сум го сакал нешто многу и неговите песни, како и оваа, не ми оставиле некој впечаток. Едноставно, некако ми се како без душа, ова за мене лично, можеби многу од вас би рекле поинаку. Можеби заради неговиот шугав карактер песните ми звучат такви. Со The Smiths можеби имаше за нијанса подобра музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom