Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не е сменето на форумов и после 1-2 месеци, вклучувајќи го и твојот вкус за музика Бобче. Не дека е лоша песнава, има и полоши. Ама има и каде каде подобри. Солидно, солидно.

Benny Mardones-Into The Night

Од тебе и очеквев нешо квалитетно и интересно. Многу јака песница, ми го погоди моментот ево 5 сатот, таман за легвење се спремам... Ме релаксира до макс.
10/10, ошо да речам,топ. Не сум по ваквиов стил ама квалитетна ваква песна ко оваа, знам да ја засакам и си ја запишам за да си ја слушам почесто :D

Идеме пред легвење со малку рапче. и воедно со песнава од тупак ја поздравувам мојата мајка шо ја сакам најмногу најмногу на овај свет.

Tupac - Dear Mama

Не сакам рапање и не слушам, али Тупак е ок, барем го почитувам од тој правец :) И песнава е ок.

Guzva u 16ercu - Shupack

Очекував нешто сурово уште пред да почне, па тие арпеџата ми беа неочекувани. Мислев ќе продолжи нешто така до крај, но после следуваа малку :pos: моменти. Иако не е баш за смеење песнава, длабока е. Се` на се`, позитивно сАм изненаЃен. (y)

Genesis - That's Me

Златнитe времиња на музиката...Интересно е што успеале да вметнат дури и сосема солидно соло за музичка нумера од неполни 3 минути.

The National - Fashion Coat

Ја знам некаде од телевизија валјда. Чил песничка за заспивање или пропратно за читање, листање и друго хоби. Креативна инспиративно создадена.

Bruce Springsteen - Radio Nowhere

Ќе коментирав ете од кај кради Џајковски, сета среќа прочитав во коментар дека бендов е балкански. :D Многу добро звучи. Обожавам вакви сплетови со балкански шмек.

Титаниум - Палми

Најискрено, да не беше интересното спотче немаше да ја ислушам до крај. Не знам дали губам концетрација се` повеќе, но текстовиве не можам ич да ги пратам, морав да го прочитам после долу. Ова е нешто Тајзи, само подлабоко? :D Не бе, океј е, има поента. Музички да ги коментирам раповиве мислам дека е бесцелно бидејќи како што сфаќам не е тоа поентата. Поточно, немам поим, тики ајде се залетав, искоментирав, извини ако ти ја упропастив песната. :D

Azra - Gospodar Samoce

Азра како Азра, уживам во гласот на Штулич, песнава ваљда сум ја слушнал кога ја прелистував дискографијат на бендот па ми изгледа доста симпатично, иако е и доста кратка.

Scorpions - Wind Of Chage

Класиката на Скорпионс, порано повеќе ми лежеше овој вид на музика. Во последно време како да ги имам подзаборавено. Одлична песна во секој случај. (y)

Judas Priest-Worth Fighting For

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom