Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова да. Многу интересна приказна шо би се рекло, ме возит тракичево посебно сега ко шо бев напет во ваков тмурен ден. Ме крена и расположи.
Релаксација за мозоков. 10/10

Е сега дур сум влезен у фазону, да ве раздрмам малце со трансче :D Рокајте волуме 100ка, нека тресит :D

Drip Drop - Smoked Clay (Original Mix)

Една од оние песни со неодредено потекло. Наша ли е, грчка ли е, турска ли е, тешко е да се каже... Сите ја знаат како народна, но никогаш не најдов дали и кој се води како автор на оваа нашата. А ако сега пребарате нешто ќе најдете 100+ страници со наслови од типот „УРНЕБЕСНО: јапонци ја сфират ОПА НИНА НАЈ - ЕВЕ КАКО!!!“ :rolleyes:

Neutral Milk Hotel - In The Aeroplane Over The Sea

Супер песна. Ваквата музика можеби не ја слушам нешто многу, но ми е многу убава...:)

Dara Bubamara - Karera

:)

Можеби некој да ми ја пуштеше песнава пред 3-4 години рецимо кога немав појма кој се рејдиохе, франк запатра, нирвана, стонси ќе ми се допаднеше, но денеска, кога омилени бендови ми се Дорси, Стонси, Рејдиохед, Нирвана од ваква музика ми се повраќа. Се на се, тапа музиче.

а јас одам со едно легендарно, култно парче музика.

The Doors - The End

Е ај сеа шо, сите ја знаеме шо. Шо. Не е интересно шо. Сите ја сакаме, шо.

Archive - Organ Song

Ова па Андрејов како се заразил со Архив :D Али супер бенд се, добро е што е заразен. И песната е Зупа (на германски од супер)

The Offspring - Not The One

Шутка. Апореа. 2005та. Петок навечер. Nuff said

Иначе пошто ме немаше подолго време, да се вратам на голема врата :cool:

Booker T & the MG's - Green Onions

уште во првите 2 секунди ми се допадна песната и знаев дека ќе ја ислушам барем уште 2-3 пати... кул песниче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom