Леле, овие сум ги замразил уште од првиот пат кога ги видов. Самото име ми е толку идиотско, ич не ги можам. Ни нив ни сличните ним. А песната е добро склопена и во глобала е во ред. Иако никогаш не сум можел да поднесам многу од овие ну обиди за рап, има некоја живост. Ама сепак ова им е максимум.
Оm се одлична екипа што си трешти во стонерот со доста експериментирање. АЛбумот им е мастерпис. Го отепав слушање ко излезе. Песната е само дел од тој мастерпис.
Мелахоничноста, влагата и силата. Ептен им страшен овој албум. Леле па и вокалот на типката, како стара рѓосана ама наштимана жица од гитара. Убави се!
Егоцентрикс се опасен бенд, кој го заслушав пред 3 години негде, благодарение на едно бате од Ск кое и мн мн не го почитувам оти ептен геј особини има, ама ете тогаш го кликнав ко го видов на фб. Песната е одлична.
Не бе, озбилно сега - прекрасна е! Ми фалат вакви акустични парчиња. Делот кога влегува втората гитара е моментот. А од тие брановите на крајта скоро на сол да ми замириса.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.