Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Limonada od apche pesnava Sungjer :) bitno ne e turbo folk .. ne e moja muzika ova neznam shto da recham

QoD плејлистата ми е a must кога и да возам подалеку, а песнава совршенство :love:

Иначе еве на што тресев коси пред едно 8-9 години :D

Papa Roach - Last Resort

Леле, овие сум ги замразил уште од првиот пат кога ги видов. Самото име ми е толку идиотско, ич не ги можам. Ни нив ни сличните ним. А песната е добро склопена и во глобала е во ред. Иако никогаш не сум можел да поднесам многу од овие ну обиди за рап, има некоја живост. Ама сепак ова им е максимум.

Om - Sinai

Оm се одлична екипа што си трешти во стонерот со доста експериментирање. АЛбумот им е мастерпис. Го отепав слушање ко излезе. Песната е само дел од тој мастерпис.

Les Discrets - Song For Mountains

Сите снимки од песнава се некако не јасни/не чисти. Едноставно не се разбира што се пее. А музиката ич не ми се свиѓа. Ептен е пасивна:)

Слаткаристика - Да полетам

272.gif

Moby- Shot In The Back Of The Head

Нешто многу лошо, гадење, во никој случај не би слушал ваква музика. Една од најлошите песни кои моето уво во животот ги има примено. Се на се, лошо..

Владо Јаневски - Евергрин

Најверојатно украдени рифови од некоја песна на Коен и руска песна, ама од друга страна одлично сентиментално вклопен текст во музиката.
Бел бумбар.

Swans - Song for a Warrior

Мелахоничноста, влагата и силата. Ептен им страшен овој албум. Леле па и вокалот на типката, како стара рѓосана ама наштимана жица од гитара. Убави се!

The Egocentrics - Wave

Егоцентрикс се опасен бенд, кој го заслушав пред 3 години негде, благодарение на едно бате од Ск кое и мн мн не го почитувам оти ептен геј особини има, ама ете тогаш го кликнав ко го видов на фб. Песната е одлична.

Les Petites Bourrettes - On rigolera

Стара песна што уште се слуша.

:)

Не бе, озбилно сега - прекрасна е! Ми фалат вакви акустични парчиња. Делот кога влегува втората гитара е моментот. А од тие брановите на крајта скоро на сол да ми замириса.

Íon - Damhsa Na Gceithre Gaoth

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom