Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Стандард италијански поп. Со забрзано темпо во втора половина и задолжителна промена на тоналитет на крај. Не би било лошо да оди нешто вака почесто на радио кај нас.

Cesaria Evora - Besame Mucho

Archive се едни големци во трип-хоп музиката, ми се допаѓаат сите нивни песни и сум нивен голем фан, Lights ми е доста слушана, дури мислам дека и со самиот Lights албум јас почнав да ги слушам Archive. Добра и убава песна за уво.

The Irish Rovers - Johnny i hardly knew ye

Многу ги сакам овие. :love: Кога се работи за народни песни, многу е важен изведувачот и неговиот стил и од тоа како ќе ја пренесе зависи кому и дали ќе му се допадне. The Irish Rovers ми се еден вид репер за овие ирските и британски песни. А песната ми е некој еквивалент од XVII век на Give peace a chance.

La Colonie Volvox - Сонце

Се палам многу на песнава, одлична обработка од Некст Тајм, кои не ги сакам многу, но песнава е многу добра, доста ја вртев на рипит кога излезе, сега послабо.

Low Roar - Patience

Rap nesho e ova, interesno i ako ne moj stil, za twerk :D

Добра е оваа. Класика од осумдесет и некоја, си носи безгрижност од тоа време. Ај да играме и само stroke me, stroke me. Треба почесто да си слушам вакви.

Triumvirat - Broken mirror

Ваквите песни ме асоцираат на никој друг осен на Коловрт самиот :D Интересно сајзерче со прог.жичка, накршен ритам и филмско возење.

Corelli : La Follia

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom