PES 6 Светско Првенство

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
јас ке играм сигурно...само моментално немам нет,треба да дојдат во понеделник да ми стават нет па ке ми требаат 2-3 дена да ја инсталритам играта и да го средам ПЦ-то....потврдувам дека сигурно играм :smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Slock92 и GaDzz3, следниот испад од ваша страна ќе биде санкциониран со привремен бан од темиве, а ако не се смирите ни тогаш, од форум.

За игра се работи побогу, не се залетувајте како мали дечишта да сте.

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Епа Тони...Ние се собираме за да играме Светско за Пес како и што се забележува...Организираме, правиме табели уште од летоска...И на се тоа некој да дојде и кај се мачиме да собереме учесници уште со офтопици дека незнам таму кој ТУТОРИЈАЛ бил СР*ЊЕ или што уште...Само го опоменав да не оди со офтопици поготово не со такви зборови затоа што може да биде дисквалификуван... А овој, Бог знае од каде е почна да ми се праи JAMES BOND... и со милиони офтопици ја упропасти темава...може и моја грешка е што паднав на негово ниво само ти кажувам што и како беше работата... За игра се работи стварно ама ме изиритира тоа што се праеше дека ме знае нешо А У... уствари дечкото си нагаѓал...Се гледа од разговорите што и како течеше...

Поздрав Slock92

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain
6.OrrCee - Brazil

ako se odrzi prvenstvoto

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
jas mislam deka tesko da se odrzi prvenstvoto kako sto stojat rabotite

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain
6.OrrCee - Brazil
7.reddevil4ever - France

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Дај те бре луге зошто дозволивте толку лесно да умре пес 6 .... лани беше стварно извонредно

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Epa Beshe...ama igravme Letno vreme koga nemavme tolku obvrski... sea e djabe i da se lupneme od zemja nema da mozeme da napravime turnir i da se igra bez nervozi i sluzbeni utakmici... Ova ke moze po moe mislenje za vreme zimski raspust... ili vo najlos slucaj.. Naredno leto :S

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Сметајте ме и мене за турниров, само во тек сум го средувам пачот, зш го форматирав комп. али ќе го средам. :wink::wink:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
ajde eve taman sme 8 dve grupi po 4 i resen problem

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
овој турнир ќе се одржи коа ке се соберат 16 души...затоа јас и реддевил4евер ќе праиме една офанзива да соберме 16 души,ако може и вие помагајте,прашувајте кои се заинтересирани да играат пак пес6,да ја оживееме играва...поздрав :smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
8. Gogi-ManUtd - Portugal (ама не е сигурно, ќе ви кажам вечер, да пробам со некој, дали сеуште можам да играм) . :wink:

Дечки, ако е некој послободен пишете на профил или по ПП, да пробам со некој, да креирам/ или креира тој, да видам дали е се во ред со играта, дали може да се игра . :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom