iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Како што се гледа, нема да играме.:helou:кога почнува?
мала измена, наместо Латвија ќе играм со Шкотска.
Како што се гледа, нема да играме.:helou:кога почнува?
мала измена, наместо Латвија ќе играм со Шкотска.
Prvo pazi kako se izrazuvas!!!!!!!!!! A VTORO... Site go svatija osven ti...Pa sea vidi...Се пријавувам и јас само да најдам слободен тим и ке пишам со кој тим ке играм и во моментот го гледам туторијалот за д аиграм пес 6 онлине така да и јас ке играм и ке соберам уште колку ни фалат јас имам другари болни по пес 6 ке играме
Gadze-France и јас играм :helou:
Не играм сори сранје е објаснето на тој туторијал сранје тоа не е туториал тоа ти е чисто ладнокрвно сранје повекето постови се прашања што е ова што е она чисто странје... и линкот не работи на програмот SHIT!:nenene:
Ok jas nema da ti kazam kako da se odnesuvas...Ama mozam da ti kazam deka so sigurnost nema da igras na turnirov sto go organiziravme jas Forza i ManUtdChampions...Sepak koga sme organizatori sakame da ima nekoj red ovde!!!! a sega ako sakas napraj go tutorijalot...samo djabe...prijavi se na dr turnir...Ovde NE...Aj bidi mi pozdraven sega :salut:Абе го сватив ама отпосле тој туториал што е после на 2-рата страна од дјманга а другиот оној што е првиот е за тој види погорниот пост и уште едно прашање до слок32 нема админи тука да ми кажат како да се однесувам нема правила да ги прочитам како да се однесувам па ти да ми кажеш како а ?