јас ке играм сигурно...само моментално немам нет,треба да дојдат во понеделник да ми стават нет па ке ми требаат 2-3 дена да ја инсталритам играта и да го средам ПЦ-то....потврдувам дека сигурно играм :smir:
Епа Тони...Ние се собираме за да играме Светско за Пес како и што се забележува...Организираме, правиме табели уште од летоска...И на се тоа некој да дојде и кај се мачиме да собереме учесници уште со офтопици дека незнам таму кој ТУТОРИЈАЛ бил СР*ЊЕ или што уште...Само го опоменав да не оди со офтопици поготово не со такви зборови затоа што може да биде дисквалификуван... А овој, Бог знае од каде е почна да ми се праи JAMES BOND... и со милиони офтопици ја упропасти темава...може и моја грешка е што паднав на негово ниво само ти кажувам што и како беше работата... За игра се работи стварно ама ме изиритира тоа што се праеше дека ме знае нешо А У... уствари дечкото си нагаѓал...Се гледа од разговорите што и како течеше...
Epa Beshe...ama igravme Letno vreme koga nemavme tolku obvrski... sea e djabe i da se lupneme od zemja nema da mozeme da napravime turnir i da se igra bez nervozi i sluzbeni utakmici... Ova ke moze po moe mislenje za vreme zimski raspust... ili vo najlos slucaj.. Naredno leto :S
овој турнир ќе се одржи коа ке се соберат 16 души...затоа јас и реддевил4евер ќе праиме една офанзива да соберме 16 души,ако може и вие помагајте,прашувајте кои се заинтересирани да играат пак пес6,да ја оживееме играва...поздрав :smir:
8. Gogi-ManUtd - Portugal (ама не е сигурно, ќе ви кажам вечер, да пробам со некој, дали сеуште можам да играм) . :wink:
Дечки, ако е некој послободен пишете на профил или по ПП, да пробам со некој, да креирам/ или креира тој, да видам дали е се во ред со играта, дали може да се игра . :smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.