PES 6 Светско Првенство

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
може да ви се приклучам?:pipi:
Ако ја имаш ПЕС6 и ако некад си играл преку нет слободно можеш,само што треба да избереш една држава со која што ќе играш до крај.позз:smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ајде ако можете да ми пуштите навака некој торент и да ми објасните шо како требит, за да влезам, ќе се приклучам и јас....

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
добро а зашо играте на старава со стари фудбалери?
- ако праите за 10 ќе се пријавам обавезно али за оваа :toe:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Jас се пријавувам...со Германија---само форза 22 да ми дае линк
позз

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
мене не ми е јасно зашто играте на пес6, а имате многу понова игра излезено :toe:
сеа ние ко да играме фифа на минатата верзија... би сакал и ПЕС да играм али не ми се игра на старава...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
мене не ми е јасно зашто играте на пес6, а имате многу понова игра излезено :toe:
сеа ние ко да играме фифа на минатата верзија... би сакал и ПЕС да играм али не ми се игра на старава...
Не се играат ПЕС 10 и ПЕС 9 онлајн ! Уствари ПЕС 9 се игра, ама тежок е начинот за спроведување на сето тоа.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Не се играат ПЕС 10 и ПЕС 9 онлајн ! Уствари ПЕС 9 се игра, ама тежок е начинот за спроведување на сето тоа.
пак не ми е јасно... како може да е потежок начинот а да е пософистицирана играта и понапредна... па зарем креаториве на модерните игри не се залагаат за поефикасен гемплеј?
-или сепак не може со кракувани?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
пак не ми е јасно... како може да е потежок начинот а да е пософистицирана играта и понапредна... па зарем креаториве на модерните игри не се залагаат за поефикасен гемплеј?
-или сепак не може со кракувани?
Може со кракувани, ама начинот за конфигурирање е потежок, и плус има многу сецкање. За ПЕС 9 зборам. Кај ПЕС 6 е поедноставно, и нема многу сецкање како што има кај ПЕС 9. Може и ПЕС 6 да ја играш онлајн со нови трансфери, али пачот што треба да го симнеш е над 1 гига. Така да, не верувам дека некој би потрошил 1 гига за некој си пач за да игра со нови играчи, а фино-лепо може да си игра со стари. Впрочем, која е разликата ако играш со стари и со нови играчи ? Забавата е битна, заеби играчите..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Може со кракувани, ама начинот за конфигурирање е потежок, и плус има многу сецкање. За ПЕС 9 зборам. Кај ПЕС 6 е поедноставно, и нема многу сецкање како што има кај ПЕС 9. Може и ПЕС 6 да ја играш онлајн со нови трансфери, али пачот што треба да го симнеш е над 1 гига. Така да, не верувам дека некој би потрошил 1 гига за некој си пач за да игра со нови играчи, а фино-лепо може да си игра со стари. Впрочем, која е разликата ако играш со стари и со нови играчи ? Забавата е битна, заеби играчите..
тоа е пропуст на тимот кој ја правел ПЕС... иако за Сони 3 е изворедно напраена за PC тапа се и оваа и Фифата...
епа мене другар ми прави разлика све, почнувајќи од дресови,нови потези,дрблинзи,помодерни движења па до трансфери и сите други останати елементи... значи не е до трансферите има многу други побитни елементи кои и даваат посебен шмек на играта и ја разликува од нејзините претходници... не ми е сеедно, сум се утепал играјќи на старите про еволушн и знам дека ако ја симнам ќе го јадам ко магаре бидејќи ја неам играно више од 2 год...

како и да е, ја да не ве замарам повеќе, продужете си со турнирот поздрав :helou:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
позз
мисли со Шведска...се збунил :) :smir:
само да прашам дали сите што се пријавивте ја имате пес6 или ке ја симнувате допрва?и кажете дали сите ги имате програмите за онлајн играње?ако ги немате јас ќе ви ги пратам...:smir:
ај нека пишат кои се нови у играва и кои за првпат ќе играат онлајн ако има такви...поздрав

ЕДИТ: Баже ти сигурно не си ја играл ПЕС6 во најубавото светло,според мене ниедна до сеа не е поинтересна и подобра...можеби глеаш графика ово оно али гејмплејот на пес6 е според мене најдобар,ако ти се игра пробај не значи дека овие што се пријавиа сите играат на победа и мора да победиш...се е за забава

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
позз

germanija e zafatena,biraj drug tim! :smir:

1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway