Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арсенал - ПСЖ 0-2
Барса - Борусија 0-0
Милан - Јуве 3-1
Реал - Атлетико 2-3 Роналдо ми утиња од 10-тина метри, а некој си Адријан ми дава гол од 20+. Абе ајде!
80% од шансите за шут или ми ги блокираат штом шутнам, или играчот дур се спрема да шутне ми ја крадат. Ако не се обидам да шутнам ТВ ќе гледа AI-то.
И следи една ситуација која среќа што беше во моја корист, иначе отиде компјутеров
![]()
Доста лесна ми станува играва, не ми текнува на пес 2012 да сум дал 8 гола против некој, макар и најслабиот тим.
Не можам сликата да ти ја видам, ама гарант против Милан си играл, најслаби на играва се тие.![]()
И мене ми станува лесна играва на ТопПлеер.Досега два резултати од со 6 гола дадени против Валенсија и Интернационал и еден со 5 против Манчестер.Кога излага второто демо знае ли некој?
--- надополнето: 5 август 2012 во 16:00 ---
Еве ова ми се случува секој пат кога ќе помислам дека новава ПЕС е добра и лани и сега,чиста топка за Рамос и полека тргнува да ја смири и да ја исфрли после ама од позади се исфрла Арбелоа со глава у копачка и топката поминува низ нив двајца и стигнува до Педро кој шутира на празен гол
![]()
ПЕС-ХАУ РЕТАРДЕД КАН ФУДБОЛ БЕ?
Важи, бидејќи се најслаби со нив ќе ти играм
Инаку со Милан играм и е 8-2 против Сантос, претходно 7-0 против Португалија. Можеби финтата е што цело време играм со Милан и добро сум го научил тимот. Како и да е има голема разлика помеѓу superstar од pes 2012 и pes 2013.
Сепак ке си одам со фифа 13 и годинава како и претходната и таа пред неа...pes беше добра се до 2010..од 11кава наваму ја зас#аа работата !
Земи играј на Super Star ако тепаш со 2 разлика пиши![]()
2010 до некаде се поднасаше а од како го појачаа аи-то ни е#аа матер според прописи и направија да ти се одмили играва ништо друго... затоа велам со фифа 13 ке си се забавувам и годинава се додека не ја подобрат во секој смисол ПЕС2010, покрај 2012 е една од најлошите ПЕС направени до сеа. Посебен акцент им давам на голманите. 2011 за 2010 беше како КЕЦ НА ДЕСЕТКА(морав вака).