Арсенал - ПСЖ 0-2
Барса - Борусија 0-0
Милан - Јуве 3-1
Реал - Атлетико 2-3 Роналдо ми утиња од 10-тина метри, а некој си Адријан ми дава гол од 20+. Абе ајде!
80% од шансите за шут или ми ги блокираат штом шутнам, или играчот дур се спрема да шутне ми ја крадат. Ако не се обидам да шутнам ТВ ќе гледа AI-то.
И следи една ситуација која среќа што беше во моја корист, иначе отиде компјутеров
Не можам сликата да ти ја видам, ама гарант против Милан си играл, најслаби на играва се тие.
Доста лесна ми станува играва, не ми текнува на пес 2012 да сум дал 8 гола против некој, макар и најслабиот тим.
Важи, бидејќи се најслаби со нив ќе ти играмНе можам сликата да ти ја видам, ама гарант против Милан си играл, најслаби на играва се тие.
nema potreba od vozbuda za ova, fifa 12 demoto kakovo bese se smeev kako ludИ мене ми станува лесна играва на ТопПлеер.Досега два резултати од со 6 гола дадени против Валенсија и Интернационал и еден со 5 против Манчестер.Кога излага второто демо знае ли некој?
--- надополнето: 5 август 2012 во 16:00 ---
Еве ова ми се случува секој пат кога ќе помислам дека новава ПЕС е добра и лани и сега,чиста топка за Рамос и полека тргнува да ја смири и да ја исфрли после ама од позади се исфрла Арбелоа со глава у копачка и топката поминува низ нив двајца и стигнува до Педро кој шутира на празен гол
ПЕС-ХАУ РЕТАРДЕД КАН ФУДБОЛ БЕ?
Земи играј на Super Star ако тепаш со 2 разлика пишиВажи, бидејќи се најслаби со нив ќе ти играм
Инаку со Милан играм и е 8-2 против Сантос, претходно 7-0 против Португалија. Можеби финтата е што цело време играм со Милан и добро сум го научил тимот. Како и да е има голема разлика помеѓу superstar од pes 2012 и pes 2013.
Сепак ке си одам со фифа 13 и годинава како и претходната и таа пред неа... pes беше добра се до 2010..од 11кава наваму ја зас#аа работата !
Пишав на претходната страна, сите натпревари на суперстар ги играм, на 10 минути. Засега најдобри резултати ми се против Португалија 7-0, Сантос 8-2 и Тотенхем 7-1. Исто и Ливерпул мислам 5-0 ги тепав.Земи играј на Super Star ако тепаш со 2 разлика пиши
2010 до некаде се поднасаше а од како го појачаа аи-то ни е#аа матер според прописи и направија да ти се одмили играва ништо друго... затоа велам со фифа 13 ке си се забавувам и годинава се додека не ја подобрат во секој смисол ПЕС2010, покрај 2012 е една од најлошите ПЕС направени до сеа. Посебен акцент им давам на голманите. 2011 за 2010 беше како КЕЦ НА ДЕСЕТКА(морав вака).