PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.pes-patch.com/2013/09/pes13-pte-patch-final-released-07092013.html

Еве го ама без зимските трансфери е... до душа мене не ми требаат јас сам си средував секој ден во јануари :)
Плус имаш многу добри работи овде, можеш да ја корегираш тежината на топката(мене ми е на 130 најдобро е), реакциите на голманите да се подобри(мене ми се до макс 150) намерно ги намалувам пасовите од стандартни 100 на 70, исто и прецизноста ми е намалена на 70... за да ми изгледа пореален фудбалот.
Има многу работи што го прават овој патч најдобар, а до душа и најмногу реален... Јас плус со оние работи кои ги научив да го моделирам (фаци, стадиони, мењавање на почетната background со роналдо и многу други ствари)не го мењам со ништо на свет
Озбилно најозбилно може онлајн да се игра и без оригинал игра?

Па шо да ти кажам ај не може :P ... јас се изјаснив, а твое е дали ќе ја играш или не ;)
А можи овај пач да се инсталира иако имаш претходно некој друг инсталирано?

Абе вие што играте фудбал на компјутер, на тастатура играте?

http://www.pes-patch.com/2013/09/pes13-pte-patch-final-released-07092013.html

Еве го ама без зимските трансфери е... до душа мене не ми требаат јас сам си средував секој ден во јануари :)
Плус имаш многу добри работи овде, можеш да ја корегираш тежината на топката(мене ми е на 130 најдобро е), реакциите на голманите да се подобри(мене ми се до макс 150) намерно ги намалувам пасовите од стандартни 100 на 70, исто и прецизноста ми е намалена на 70... за да ми изгледа пореален фудбалот.
Има многу работи што го прават овој патч најдобар, а до душа и најмногу реален... Јас плус со оние работи кои ги научив да го моделирам (фаци, стадиони, мењавање на почетната background со роналдо и многу други ствари)не го мењам со ништо на свет

се пробав, џабе е, неможам пак да играм.
дај кажи шо како ако сакаш :)

Абе вие што играте фудбал на компјутер, на тастатура играте?

Да... кога те мрзи до БитПазар да појдеш да купиш чкартна рачка за 200 денари, ќе се научиш и на тастатура да играш :icon_lol:

ја симнав пак после неколку месеци играва и како последен пач го најдов
ама неможам да се снајдам дел од менито ми е на англиски дел на некој друг јазик. Го користите ли и вие овој пач или некој друг има поасален? Доколку го користите овој пач како се средува менито да ми е на англиски?

Може ли да се креира лига? Пример, пошто играме најчесто 2ца, 3ца или 4ца, сакам да направам лига со тимови и да се знае кој кога победил, да си има тебела.....се како што треба да има една лига.

Може ли да се креира лига? Пример, пошто играме најчесто 2ца, 3ца или 4ца, сакам да направам лига со тимови и да се знае кој кога победил, да си има тебела.....се како што треба да има една лига.
За 4ца имаш .. Одиш во Лига на Шампиони и бираш 4 тима.. после тоа има и табела исто како Лига на Шампиони.. Ние порано се собиравме 4 души и игравме по 2 натпревари во група мегусебе.. првите 2 во групата не плакат ништо, додека 3 и 4тиот го плакат времето :) Се случувало понекогаш да сме 3ца и ние исто така сме барале да направиме табела ама нешто не биваше.. не најдовме таква опција..

Може да се игра цела сезона како на фифа или само пријателски натпревари? :)

Може да се игра цела сезона како на фифа или само пријателски натпревари? :)

На ПЕС 13 неможе цела сезона, на најновава може, ама кој ја игра всушност нејзе...? :icon_mrgr:

Според вас оваа е боље него 14? Мислам дека ја имам играно 14ката, движењата беа право срање...

И уште нешто, која е боље според вас 13 или 12?

Според вас оваа е боље него 14? Мислам дека ја имам играно 14ката, движењата беа право срање...

И уште нешто, која е боље според вас 13 или 12?

13-ката е подобра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom