PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Со каков џојстик играте? Дај кажете од кај да си купам евтин џојстик за Windows 8? Ама точен модел на џојстик и продавница во Скопјево.:)

Со каков џојстик играте? Дај кажете од кај да си купам евтин џојстик за Windows 8? Ама точен модел на џојстик и продавница во Скопјево.:)

Во било која продавница. Анхоч на пример, имаат солидни џоистици за 350-400ден. и истите се со аналог. Обавезно тоа да имаш, за да ја изиграш како што треба.

T1oBnXXnNgXXXoIt7._112023.jpg
од зелено пазарче 200-250ден,гајле немаш (y)

Во било која продавница. Анхоч на пример, имаат солидни џоистици за 350-400ден. и истите се со аналог. Обавезно тоа да имаш, за да ја изиграш како што треба.

T1oBnXXnNgXXXoIt7._112023.jpg
од зелено пазарче 200-250ден,гајле немаш (y)

Најбитно ми е дали може на Windows 8. :unsure: Затоа што имам џојстик кој одговара само на XP, a не може на Windows 8.

Дали има излезено некој crack за да се игра online без да се купи играта или ништо од тоа ?

Извадија пач од песедит со зимските трансфери?

да може да се игра... само играчите се во старите тимови исто како на почеток кога ја инсталираш PES 2013, и поради тоа не ја играм онлајн...

http://www.pes-patch.com/2013/09/pes13-pte-patch-final-released-07092013.html

Еве го ама без зимските трансфери е... до душа мене не ми требаат јас сам си средував секој ден во јануари :)
Плус имаш многу добри работи овде, можеш да ја корегираш тежината на топката(мене ми е на 130 најдобро е), реакциите на голманите да се подобри(мене ми се до макс 150) намерно ги намалувам пасовите од стандартни 100 на 70, исто и прецизноста ми е намалена на 70... за да ми изгледа пореален фудбалот.
Има многу работи што го прават овој патч најдобар, а до душа и најмногу реален... Јас плус со оние работи кои ги научив да го моделирам (фаци, стадиони, мењавање на почетната background со роналдо и многу други ствари)не го мењам со ништо на свет

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom