PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти кажам искрено, за мене повеќе би вредела ФИФА онлајн, имаш Ultimate Team мод, каде што собираш играчи, праиш прејак тим итн итн...

Фифа веќе купив онлајн пас и сигурно ќе ја играм, ама гејмлејот на ПЕС ми е прејак и би сакал да можам истото да го играм и тука :) Или бар нешто слично...

262873_422497964480531_318342523_n.jpg

Споредете ги овие со оцените на ПЕС :)

262873_422497964480531_318342523_n.jpg

Споредете ги овие со оцените на ПЕС :)

Ќе си го средиме ние тоа со пач, не се секирај ти :) Спореди го ова со тој вашиот Champions Cup, каде на времето, не знам дали сега е така...се паѓаат 3 екипи од иста земја во иста група :tapp::

gc_ucl02.jpg

Колку сум килав...сакав да го избришам демото...и одам анинсталл ама ме заебаваше маусот и сум кликнал на фул верзијава..не видов..и тоа ме прашува дали сте сигурни? Јас...да да сигурен, клик на јес...и после ја барам иконката на декстоп ја нема...... :tapp: Ај одново сега :facepalm:

Извесен Pekmetek од Бешикташ успеа да ми ги помине Сколс, Видиќ, Фердинанд и Евра. Без некои посебни дриблинзи. Чисто со подзастанувања и нереални свртувања и пробивања....
Поголема нереалност и механика не сум видел од ова (освен ПЕС 12 која беше фул-чисто механичко сра*е).

Кај ги серат овералите од КОНАМИ, па и уште на пачот ги оставаат некои....

Лукас Подолски 79
Шинџи Кагава 76
Матри 78
Пандев 78
Адриано 87
Фабрегас 95
Кедира 78
Милер 76
Гомез 77

Каков баланс и какви оцени...видете сами....
Итоа со пач е ова...

некој пач со сите трансфери ама точни благодарам

Извесен Pekmetek од Бешикташ успеа да ми ги помине Сколс, Видиќ, Фердинанд и Евра. Без некои посебни дриблинзи. Чисто со подзастанувања и нереални свртувања и пробивања....
Поголема нереалност и механика не сум видел од ова (освен ПЕС 12 која беше фул-чисто механичко сра*е).

Кај ги серат овералите од КОНАМИ, па и уште на пачот ги оставаат некои....

Лукас Подолски 79
Шинџи Кагава 76
Матри 78
Пандев 78
Адриано 87
Фабрегас 95
Кедира 78
Милер 76
Гомез 77

Каков баланс и какви оцени...видете сами....
Итоа со пач е ова...

Хаха...мислам дека истиве оцени ги влечат веќе 2 години...не се нормални јапанциве. :)

Не ја пратам темава многу, имам едно прашање. Само што ја симнав и ми бара да се логирам за да продужам даље. Мора акаунт да направам или има некој друг начин да се среди тоа. Фала :)

Песот го купија сите пред една недела и више:свиркам:

Не ја пратам темава многу, имам едно прашање. Само што ја симнав и ми бара да се логирам за да продужам даље. Мора акаунт да направам или има некој друг начин да се среди тоа. Фала :)
Треба да ја кракнеш инаку при инсталација не бара да направиш акаунт нигде само reg key му ставаш и толку

Песот го купија сите пред една недела и више:свиркам:

Треба да ја кракнеш инаку при инсталација не бара да направиш акаунт нигде само reg key му ставаш и толку
Не бе....да не мисли на она кога првпат ја стартуваш играта па ти дрнда нешто за онлајн па ако сакаш да се логираш бла бла.... сашенко ако си дотаму стигнат само напрај cancel, не сакам да се регистрирам и продолжуваш понатаму во играта, не те интересира онлајн..

Инаку по новата инсталација, почнав пак со Стоук ама сега на топ...и гледам драстична разлика има...4 кола, исто толку порази, гол-разлика 1-12 :P ама сега има да сменам на суперстар па да видме до кај ќе тера :D

Uninstall направив. Многу пропусти има играва, за да можеш нормално да ја играш и да уживаш во неа.

Море и мене на почеток ми беше глупа, на раб бев да ја избришам, ама сега оди на подобро...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom