PES 2013

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Да ти кажам искрено, за мене повеќе би вредела ФИФА онлајн, имаш Ultimate Team мод, каде што собираш играчи, праиш прејак тим итн итн...
Фифа веќе купив онлајн пас и сигурно ќе ја играм, ама гејмлејот на ПЕС ми е прејак и би сакал да можам истото да го играм и тука :) Или бар нешто слично...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Споредете ги овие со оцените на ПЕС :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164

Споредете ги овие со оцените на ПЕС :)
Ќе си го средиме ние тоа со пач, не се секирај ти :) Спореди го ова со тој вашиот Champions Cup, каде на времето, не знам дали сега е така...се паѓаат 3 екипи од иста земја во иста група :tapp::

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Колку сум килав...сакав да го избришам демото...и одам анинсталл ама ме заебаваше маусот и сум кликнал на фул верзијава..не видов..и тоа ме прашува дали сте сигурни? Јас...да да сигурен, клик на јес...и после ја барам иконката на декстоп ја нема...... :tapp: Ај одново сега :facepalm:

H

-HRO

Гостин
Извесен Pekmetek од Бешикташ успеа да ми ги помине Сколс, Видиќ, Фердинанд и Евра. Без некои посебни дриблинзи. Чисто со подзастанувања и нереални свртувања и пробивања....
Поголема нереалност и механика не сум видел од ова (освен ПЕС 12 која беше фул-чисто механичко сра*е).

Кај ги серат овералите од КОНАМИ, па и уште на пачот ги оставаат некои....

Лукас Подолски 79
Шинџи Кагава 76
Матри 78
Пандев 78
Адриано 87
Фабрегас 95
Кедира 78
Милер 76
Гомез 77

Каков баланс и какви оцени...видете сами....
Итоа со пач е ова...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
некој пач со сите трансфери ама точни благодарам

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Извесен Pekmetek од Бешикташ успеа да ми ги помине Сколс, Видиќ, Фердинанд и Евра. Без некои посебни дриблинзи. Чисто со подзастанувања и нереални свртувања и пробивања....
Поголема нереалност и механика не сум видел од ова (освен ПЕС 12 која беше фул-чисто механичко сра*е).

Кај ги серат овералите од КОНАМИ, па и уште на пачот ги оставаат некои....

Лукас Подолски 79
Шинџи Кагава 76
Матри 78
Пандев 78
Адриано 87
Фабрегас 95
Кедира 78
Милер 76
Гомез 77

Каков баланс и какви оцени...видете сами....
Итоа со пач е ова...
Хаха...мислам дека истиве оцени ги влечат веќе 2 години...не се нормални јапанциве. :)

С

сашенко

Гостин
Не ја пратам темава многу, имам едно прашање. Само што ја симнав и ми бара да се логирам за да продужам даље. Мора акаунт да направам или има некој друг начин да се среди тоа. Фала :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Песот го купија сите пред една недела и више:свиркам:

Не ја пратам темава многу, имам едно прашање. Само што ја симнав и ми бара да се логирам за да продужам даље. Мора акаунт да направам или има некој друг начин да се среди тоа. Фала :)
Треба да ја кракнеш инаку при инсталација не бара да направиш акаунт нигде само reg key му ставаш и толку

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Песот го купија сите пред една недела и више:свиркам:

Треба да ја кракнеш инаку при инсталација не бара да направиш акаунт нигде само reg key му ставаш и толку
Не бе....да не мисли на она кога првпат ја стартуваш играта па ти дрнда нешто за онлајн па ако сакаш да се логираш бла бла.... сашенко ако си дотаму стигнат само напрај cancel, не сакам да се регистрирам и продолжуваш понатаму во играта, не те интересира онлајн..

Инаку по новата инсталација, почнав пак со Стоук ама сега на топ...и гледам драстична разлика има...4 кола, исто толку порази, гол-разлика 1-12 :P ама сега има да сменам на суперстар па да видме до кај ќе тера :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Uninstall направив. Многу пропусти има играва, за да можеш нормално да ја играш и да уживаш во неа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Море и мене на почеток ми беше глупа, на раб бев да ја избришам, ама сега оди на подобро...

Kajgana Shop

На врв Bottom