PES 2013

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Reloaded верзијата е стабилна и не крашнува.
Другата пак, на SkidRow не е стабилна и крашнува на exibition натправари и на истите во ЛШ. Исто крашнува и формација кога се мења.

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Дечки сите кракови сто се AVG антивирусто ми ги третира како вирус
шо да прам дајте некој крак да спуштам со ке работи

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ме нервира што на играчот му се задаваат триста потези, контроли, копчиња и што уште не...за да изигра една акција, да даде гол, а компјутерот од друга страна го прави тоа за дел од секунда, се му е претходно испланирано, кодирано, спремно. Само си ги извршува кодовите по потреба зависно од ситуацијата. Со други зборови, треба “мадињата да ти паднат“ за да направиш добра акција и да дадеш гол...па уште и дриблинзи да праам...Абе ајде...пасови и шут тоа е тоа што треба да го игра играчот, а не да изиграва компјутер.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:44 ---
Ова значи дека во ПРЕТХОДНИОТ торент (ваљда мисли на скидроу) играта има грешка? и дека овој од релоадед е ок?

В преднија релијз има повреден фајл. Крак'т с'што не е читав. Crackfix не може да оправи проблемите ви, ште се наложи да свалите играта наново.
Добро бе друже, па мора да има нешто и за хардкор играчите. Не дека јас сум ептен хардкор, ама си користам редовно R2 при дриблање, L1 при шут и комбинирани R2 + R1. Ау да, го вежбам сега и десниот аналог за дигање на топката кога ја примам.

Искрено, може без сите овие работи, ама позабавно е што ги има, иначе играта ќе стане досадна. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Избриши го AVG.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
2
јас сум толку слеп шо не можам да ги најдам лигите или стварно ги нема ? :cautious:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Exception направи му на кракот и на .exe фајлот откако ќе го пастираш кракот каде што ти е инсталирана играта

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Искрено, може без сите овие работи, ама позабавно е што ги има, иначе играта ќе стане досадна. :)
Незнам колку си ја играл 1 на 1.
После пес 2009, оваа пес најмногу ја имам изиграно и ќе кажам дека е тешко срање во поглед на копи-паст.
ЕДИНСТВЕНАТА позитивна работа е тоа што ме потсети на многу работи во времето додека плешев пес 2009, па и на одредени моменти на пес 2006. Ужасно ме нервира тоа скриптите нивни. Пред време знам што ќе се случи, предвреме знам каде ке иде топката, кој ќе ја фати и како ке биде. Тоа е шемата.
На почеток кога ја заиграв ми изгледаше ептен добра т.е. најдобра од пес серијалот (и можда е најдобра но 2012год. сме и такви пропусти во ваков период НЕ), ама со самото играње се си излезе на виделина.
Разочаран сум.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Конами да пушти во моментов РЕЅ 6 HD мислам дека ќе се продаде повеќе него ли 13-кава.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ја инсталирав вчера играва и искрено не сум нешто премногу задоволен, ме изненади песната на почетокот, Симо си го мафта :D али како и да е има неколку подобрувања. Движењето на играчите е многу пореално, но сепак мислам дека PES 6 беше најдобра.
На Master League мисирот си дава автогол, додека другите од одбраната стојат како заковани.
Оценка според мене 8 / 10

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Exception направи му на кракот и на .exe фајлот откако ќе го пастираш кракот каде што ти е инсталирана играта
Брат ако сакаш подетално да ми објасниш како се прави ова оти не знам како треба

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.322
Поени од реакции
5.358
Каде може да ја симнам играва. Може линк некој да ми даде

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Дај кажете каде низ Скопјево можам да купам асален џоестик што ќе му работат двата аналога и ќе можам да ги користам финтите на играва.

Kajgana Shop

На врв Bottom