Симни ја верзијата од RELOADED.Mac))
Како да средам да не ми крашнува на exibition. Првиот пат кога ја пуштив ок беше.. после тоа цело време крашнува.. Пробав како што кажа ти да сменам формација на некој тим пак исто..
Кај ти истекна еј?! Ххахаха...а викате од релоадед веќе готово, добра е може да се симнува а? Ајдее доста беше чекање..мислам ќе биде ок играва годинава, според мноштвото коментари, барем игрива да е. Не да кинам живци како лани.А да си симнеш ти Шаолин сокер, сакаш да ја подадеш топката без да ја пипнеш...
Па добро,редно е некаде да победатПрв натпревар Милан - Андерлехт 3:1
Oh, the irony...
Абе dlc рекоа дека ќе има на првиот ден на излагање, ама си знаат дека пиратерија радиИначе влагам, и одма ми излезе дека има некој си ДЛЦ, сега го симнувам длц то да видам што е .
Нема колку што успеав да видам. Има укинато неколку работи и направени се неколку измени исто. Исто така не успеав да најдам не ми текнува како гласеше во менито дел каде можеш со поените да купуваш пример додатоци поврзани со мастер лигата, become a legend , да отклучуваш топки, играчи, стилови и слично.Незнам од кога PES нема добиено отценка 9 и над, најверојатно од PES6
http://www.computerandvideogames.com/366987/reviews/pes-2013-review-at-last-konami-gets-it-right-review/
--- надополнето: 19 септември 2012 во 19:59 ---
Еден другар на ФБ ми вика дека веќе нема League Mode на PES 2013???!
Вистина е ова?
Ми ја еба цела радост сега, најдоброто од PES 2012 го скинале, плене ваше Јапонско!Нема колку што успеав да видам. Има укинато неколку работи и направени се неколку измени исто. Исто така не успеав да најдам не ми текнува како гласеше во менито дел каде можеш со поените да купуваш пример додатоци поврзани со мастер лигата, become a legend , да откулуваш топки, играчи, стилови и слично.
Има интересен додаток во мастер лигата и become a legend, како продавница од која со собрани поени можеш да купуваш разни предмети пример мало голче, тегови, посебни топки, справи за вежбање, потоа личен тренер за кондиција и слично, со цел да ги појачаш играчите. Тоа според мене е најголема измена и двата шута, едниот пласираниот и другиот од колено кој е доста интересен. Има и некои нови дриблинзи внесено.Ми ја еба цела радост сега, најдоброто од PES 2012 го скинале, плене ваше Јапонско!
Ај вечерва ќе играм ќе видам што напрајле самураитеИма интересен додаток во мастер лигата и become a legend, како продавница од која со собрани поени можеш да купуваш разни предмети пример мало голче, тегови, посебни топки, справи за вежбање, потоа личен тренер за кондиција и слично, со цел да ги појачаш играчите. Тоа според мене е најголема измена и двата шута, едниот пласираниот и другиот од колено кој е доста интересен. Има и некои нови дриблинзи внесено.