PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако има некој пач ако е излезен со новиве трансфери нека пушти линк или нешто тука на форумов... :)

Уште не излезе пач со 2 англиска лига???
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 13:17 ---

Можам да ја играм пес 2012 онлајн на хамачи?

--- надополнето: 3 февруари 2012 во 13:17 ---
Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк

Па неможам да го најдам бе, нека не ти е тешко да оставиш линк.Божееее :facepalm:
На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќе:mad:

На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќе:mad:
А тебе кој те праша? :facepalm:

Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк
Ајде чекам шефе... Фала ти ! :)
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 18:56 ---
Абе сакав да ве прашам... до што може да е... Компјутерот ми е се нај ОК... и си работи нај нормално... ама А уклучам ПЕС... после 5-6 изиграни утакмици ми се исклучува цел компјутер... Помош некој ??? :S

Ајде чекам шефе... Фала ти ! :)
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 18:56 ---
Абе сакав да ве прашам... до што може да е... Компјутерот ми е се нај ОК... и си работи нај нормално... ама А уклучам ПЕС... после 5-6 изиграни утакмици ми се исклучува цел компјутер... Помош некој ??? :S
Ќе ти пратам по порака кога ќе излезе а за тоа што ти ја гаси играта стварно појма неам што може да е ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom