Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линкУште не излезе пач со 2 англиска лига???
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 13:17 ---
Уште не излезе пач со 2 англиска лига???
Дај линк за Англиска два....Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк
Абе тоа ти е ПАЧ и имаш да одбереш англиска 2 германска 2 и Шпанија 2Дај линк за Англиска два....
Добро шефе незнаевАбе тоа ти е ПАЧ и имаш да одбереш англиска 2 германска 2 и Шпанија 2
Оди на песедит симни сиДобро шефе незнаев
Дај линк од пачо...
Па неможам да го најдам бе, нека не ти е тешко да оставиш линк.БожееееОди на песедит симни си
На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќеПа неможам да го најдам бе, нека не ти е тешко да оставиш линк.Божееее
А тебе кој те праша?На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќе
А тебе кој те праша?
Ајде чекам шефе... Фала ти !Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк
Ќе ти пратам по порака кога ќе излезе а за тоа што ти ја гаси играта стварно појма неам што може да е ..Ајде чекам шефе... Фала ти !
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 18:56 ---
Абе сакав да ве прашам... до што може да е... Компјутерот ми е се нај ОК... и си работи нај нормално... ама А уклучам ПЕС... после 5-6 изиграни утакмици ми се исклучува цел компјутер... Помош некој ??? :S