PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Кога улезам да пратам понуда на некој играч за да го купам праве ми донт сент ? Помош ?
Да, кај некои се јавува тој баг и сеуште не е откриено зошто е така, ако дојдам до решение ке пишам овде.

Ако сакате линк од пач од пес едит мислам дека тие се најдобри.

Ви се чудим како барате смешни работе а за тоа време додека некој ви одговори можете цел серијал на ПЕС да го спуштите. Постои страна google.com

Некој љубезен да прати линк за дресови и аблеми? :)

За дресови и други ствари инсталирај некој пач од Pesedit, од 1.0 верзијата е средено тоа, сега најнова верзија е 2.4, погуглај ќе најдеш сигурно.

Немам коментатор на играта ако може некој да ми даде линк да симнам...

Излезен е 1.03 wannabe fix-от на КОНАМИ. Официјално.

Немам коментатор на играта ако може некој да ми даде линк да симнам...

И кај мене нема коментатор, но некако се навикнав, уживам во амбиентот на публиката и звукот на силно удрена топка.... и така коментаторот е бот

И кај мене нема коментатор, но некако се навикнав, уживам во амбиентот на публиката и звукот на силно удрена топка.... и така коментаторот е бот
Да ама многу глупо е на почетокот ке каже два три збора без врска, кажува дека постигнал гол некој уште во 1 минута а тогаш почнува натпреварот и после прекинува и толку :)

igrava e stvarno glupa, ili navistina e vozmozno sekoja mozna odbiena topka da oti vo protivnicki igrac?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom