PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?

Дај бе пркачете го на мегааплауд торентот од замунда на Англиски

Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?

Конами сигурно не - некој друг можда ама тешко...

Па веќе излезе пачот со подобрен AI од Конами, меѓутоа незнам дали ова се однесува и за голманите...

ептен сум возбуден после неколку утакмици во мастерлигата и мора да го споделам моето мислење за играта:СРАЊЕЕЕ,СРАЊЕЕЕЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕ,ГОЛМАНИ СРАЊЕ,А.И. СРАЊЕ

ептен сум возбуден после неколку утакмици во мастерлигата и мора да го споделам моето мислење за играта:СРАЊЕЕЕ,СРАЊЕЕЕЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕ,ГОЛМАНИ СРАЊЕ,А.И. СРАЊЕ

Сеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.

Сеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.
баш зборев со еден исто од форумов дека како и секоја година ќе ја сјебат работата јапнците,голманите се полоши од лани тоа е факт и играта на топплеер е тешка катастрофа,два гола од слободен ми даде некој шкљ играч таму незнам кој беше ни името не му го знам од пи*ке си материне и тоа двата у агол,а она голманине боље да ги немало.Разочаран сум

Де бе луѓе вие сите што барате Торенти, колку торент страни знаете што неможете да најдете еден бар и да ја симнете? Секој втор коментар е „Дај торент“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom