PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ја неам нет да ја симнам какви се првите впечатоци , подобра ли е од претходните верзии?

Нека го стави некој на www.mediafire.com фајлот за англиски коментатор?

Нема таков фајл, почекај уште некој ден. И уствари шо ќе ти е, коментаторот на РЕЅ од стално бил срање (зборам за англискиот, другите не ги разбирам) :)

Ај ако има некој од линк тестиран од таа од 4 гига што е рипак верзијата да ми прати линк од каде ја спуштил преку ПП фала

Играва е добра, ама е далеку од перфектна.
Голманите очајни, Сиена и слични екипи ми играат како Барселона(дури и подобро), топката се краде тешко, ќе дрибла Anonymous по 5 играчи(што ни на сон тоа не го може).

Има и други ствари, ама за разлика од горенаведените се ситници.

го симнав демото играта добра и е подобрена од 2011 за сега ми се допаѓа али сеуште немам изиграно една добра уткамица да видам што како другите работи

We today present the first screens of the new PESEdit.com 2012 Patch 1.0, which will be released in a few days' time.

pes2012+2011-09-24+18-24-10-46.jpg

Момци дајте по ПП некој асален линк за симнување ако има или кога ќе искочи по можност да пратите
Го пуштив овој од замунда ме уби веќе три саати

Ај ако има некој од линк тестиран од таа од 4 гига што е рипак верзијата да ми прати линк од каде ја спуштил преку ПП фала
Имаш сега и рип од 3.3 гига на TPB.
Само ќе почекаме малце за сидери...

според демово оцена 5/10 не ми се свига играта ама воопшто на изглед одпочеток е многу добра но чим почнеш да играш многу е чудна некако играчите се губат по терен само трчаат како муви без глави голманите се :tapp: потапа голмани во живот немам видено само судиите се подобрени другото очекувам во фајнал ферзијата да биде подобро..
дали го приметивте тој човекот позади гол во црно што се шета лево десно :pos:

Само мене тоа rld.dll од кракот како тројан ми го препознава и ми го бриши дирек?
Луѓе дајте некое решение и мене истото ми го прави неможам кракот да го ставам...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom