Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
Ајде ајде, ти плачеше и за ПЕС 2010 дека не можеш да победиш никој на Топ, не пак на оваа нова. Има време, вежбај, ќе научиш. Фала Богу дека нема да може одма прва утакмица да тепаш 5:0, против најдобриот тим во играта...На топ играта е благо речено невозможна, посебно против Барса. Баш сакам да го видам некој од програмерите кои ја праеа да го седнам да игра против Барса. Со посед им се држев 49-51, ама со шутеви на гол нема шанси. Тие 14 јас 3...си изгубив 3-0 од кои третиот беше нормално идеален слободен удар од Виља иако Фердинанд ми беше залепен до статива.
Јас прва утакмица лагано го победив Милан со Барса 3:1, на Топ и 10 мин. Ибра имаше 3-4 фаула од опасни позиции, 3 пати над гол, еднаш фати Валдес
Него за голманите. Одете во Extra Content и отклучете ја новата „тежина“ во играта, појјака од Top Player, не знам сега точно како се викаше. Таму голманите бранат солидно.
A ако не сакате да се замарате, да собирате поени, симнете го ова и копирајте во My Documents/Konami/PES2012/save и ќе имате се отклучено.