PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
igrava e stvarno glupa, ili navistina e vozmozno sekoja mozna odbiena topka da oti vo protivnicki igrac?
...и да заврши во твојот гол? :pos:
А бе шо се мачите јас не знам, јас си ја играм ПЕС 2011 на топ со Келн сум 12-ти во Бундеслига, супер интересно и пореално е..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Штоо е финтава, играчиве што ги купувам само ослабнуваат со сила.Шо треба да правам, пошто никогаш не гледам напредок, туку само опаѓање на силата.До што е? :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Штоо е финтава, играчиве што ги купувам само ослабнуваат со сила.Шо треба да правам, пошто никогаш не гледам напредок, туку само опаѓање на силата.До што е? :)
Тренингот смени го, ако не си го направил тоа до сеа. Стави нека тренираат Condition. Не е како другите, ако сакаш брзина, другите да ти се намалуваат оцени. Со Condition Ова не се дешава.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Тренингот смени го, ако не си го направил тоа до сеа. Стави нека тренираат Condition. Не е како другите, ако сакаш брзина, другите да ти се намалуваат оцени. Со Condition Ова не се дешава.
Фала братче !!!! :love:
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 23:03 ---
Јас досега тренингот го местев на Strategy и имав чуство дека така тимот е посилен и повеќе победува...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Фала братче !!!! :love:
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 23:03 ---
Јас досега тренингот го местев на Strategy и имав чуство дека така тимот е посилен и повеќе победува...
Ја коа почнав, на speed ставав демек ај побрзи и нема д ами ги стигнат играчите. Тоа е ОК, ама паѓа се друго. Вака на Condition, ништо не се намалува, само кондицијате се зголемува минимално. Ова му доаѓа како нормален тренинг, избалансиран.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ја коа почнав, на speed ставав демек ај побрзи и нема д ами ги стигнат играчите. Тоа е ОК, ама паѓа се друго. Вака на Condition, ништо не се намалува, само кондицијате се зголемува минимално. Ова му доаѓа како нормален тренинг, избалансиран.
Лошо е тоа шо како и да го праиш тренингов, некогаш не опаѓа, ама не се ни зголемува силава.Башка голманиве гулаби бркаат на гол а не бранат.Ме нервира, лоша е играва оваа година.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Дечки , да си прашам нешто можда некој пред мене прашал но неможев да најдам.. Има ли шанси оваа верзија да ја играм со две тастатури . Не ме интересира за џојстик или некои варијанти , значи само две тастатури ми е прашањето . Фала :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Дечки , да си прашам нешто можда некој пред мене прашал но неможев да најдам.. Има ли шанси оваа верзија да ја играм со две тастатури . Не ме интересира за џојстик или некои варијанти , значи само две тастатури ми е прашањето . Фала :)
Неможе...само една тастатура максимум.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не знам зошто сеуште се мачите.Ја уште одамна не ја играм,не сум ја избришала за да ми се најде кога ќе ми дојде некој другар иначе јас воопшто не ја играм!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не знам зошто сеуште се мачите.Ја уште одамна не ја играм,не сум ја избришала за да ми се најде кога ќе ми дојде некој другар иначе јас воопшто не ја играм!
Исто..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Момци, си симнав еде супер пач.Се се среди само има еден проблем, ги нема стадионите.Има само 5-6 стадиони.Чаре? :confused:

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Момци, си симнав еде супер пач.Се се среди само има еден проблем, ги нема стадионите.Има само 5-6 стадиони.Чаре? :confused:
Ти пратив порака провери има пачови се се средува под конец :)

Kajgana Shop

На врв Bottom