PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
и ја мислам дека нема да бара многу пес 2012,можеби за нијанса да има поголемо побарување но нешто драстично не верувам

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе секоја година трилерите топ а играта тапа

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Абе добро сега, трејлер ко трејлер мора да е малку филмуван. Вас па небаре ви е важно какви се фаците кога играте со wide камера?!?! Јас сепак верувам дека ќе биде добра ПЕС 2012, белким не се јапонците до толку глупи да си уништат еден добар производ, за сметка на ФИФА. Мене најмногу ми смета неверојатната физичка сила на противниците без разлика дали играш против Виган, Катанија, Реал или Барселона?!?! После, тоа што однапред компјутерот знае твои следни потези и идеално наоѓа противодбрана. И дај веќе еднаш нека вклучат можност за трампа на играчи или трансфер за играч со друг играч плус пари.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Абе добро сега, трејлер ко трејлер мора да е малку филмуван. Вас па небаре ви е важно какви се фаците кога играте со wide камера?!?! Јас сепак верувам дека ќе биде добра ПЕС 2012, белким не се јапонците до толку глупи да си уништат еден добар производ, за сметка на ФИФА. Мене најмногу ми смета неверојатната физичка сила на противниците без разлика дали играш против Виган, Катанија, Реал или Барселона?!?! После, тоа што однапред компјутерот знае твои следни потези и идеално наоѓа противодбрана. И дај веќе еднаш нека вклучат можност за трампа на играчи или трансфер за играч со друг играч плус пари.
+ Јас да испраќам понуда колкава сакам, а не ако барам играч да ми кажат 90м(пример за играчи кои се појачале многу во МЛ)

H

-HRO

Гостин
Е ај кажи што подобрија освен тоа со пасот ако го рачунаш како подобрување од 2009та наваму ?
Шутевите, додавањата, тактиките, стратегиите, дриблинзите, Game Difficulty, реакциите на играчите во одбраната, графика и физика на играта, Stadium Editor-от, перфектната оптимизација на играта итн. :)

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Џабе критики кога после пак сите ќе ја играме ко луди.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Уште слики, некако овие фаци ме подсеќаат на фифаo_O

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
колку и да не биде добра ПЕС,колку и недостатоци да има ја си продолжувам да ја играм,затоа што пробав со фифа оваа година и викам аа ова подобра е пореална од пес ова она,и после одвај една сезона изиграна ја баталив ептен ми здосади секоја ситуација е излегуваш сам со голманот и гол ПЕС си е ПЕС и тачка.
бтв што е со раката на робињо на втората слика??:)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
колку и да не биде добра ПЕС,колку и недостатоци да има ја си продолжувам да ја играм,затоа што пробав со фифа оваа година и викам аа ова подобра е пореална од пес ова она,и после одвај една сезона изиграна ја баталив ептен ми здосади секоја ситуација е излегуваш сам со голманот и гол ПЕС си е ПЕС и тачка.
бтв што е со раката на робињо на втората слика??:)
Глуми лудило со раката ;) И фифа стално за тој проблем остана иста

Kajgana Shop

На врв Bottom