Не би се согласил со ова воопшто.Абе секоја година трилерите топ а играта тапа
Е ај кажи што подобрија освен тоа со пасот ако го рачунаш како подобрување од 2009та наваму ?Не би се согласил со ова воопшто.
+ Јас да испраќам понуда колкава сакам, а не ако барам играч да ми кажат 90м(пример за играчи кои се појачале многу во МЛ)Абе добро сега, трејлер ко трејлер мора да е малку филмуван. Вас па небаре ви е важно какви се фаците кога играте со wide камера?!?! Јас сепак верувам дека ќе биде добра ПЕС 2012, белким не се јапонците до толку глупи да си уништат еден добар производ, за сметка на ФИФА. Мене најмногу ми смета неверојатната физичка сила на противниците без разлика дали играш против Виган, Катанија, Реал или Барселона?!?! После, тоа што однапред компјутерот знае твои следни потези и идеално наоѓа противодбрана. И дај веќе еднаш нека вклучат можност за трампа на играчи или трансфер за играч со друг играч плус пари.
Шутевите, додавањата, тактиките, стратегиите, дриблинзите, Game Difficulty, реакциите на играчите во одбраната, графика и физика на играта, Stadium Editor-от, перфектната оптимизација на играта итн.Е ај кажи што подобрија освен тоа со пасот ако го рачунаш како подобрување од 2009та наваму ?
и повторно неприродни движења..како некои камења да се..
Глуми лудило со раката И фифа стално за тој проблем остана истаколку и да не биде добра ПЕС,колку и недостатоци да има ја си продолжувам да ја играм,затоа што пробав со фифа оваа година и викам аа ова подобра е пореална од пес ова она,и после одвај една сезона изиграна ја баталив ептен ми здосади секоја ситуација е излегуваш сам со голманот и гол ПЕС си е ПЕС и тачка.
бтв што е со раката на робињо на втората слика??