Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
По овие слики гледам дека фаците се 100% упропастени, погледнете го Робињо, Снајдер цццццц.....Први слики:
страшно
По овие слики гледам дека фаците се 100% упропастени, погледнете го Робињо, Снајдер цццццц.....Први слики:
страшно
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦПо овие слики гледам дека фаците се 100% упропастени, погледнете го Робињо, Снајдер цццццц.....
Да, сликите се официјални.ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Овие слики официјални се? Тревата, sux.
Видов сега на Фејсбук страната дека биле официјални, толку да не се заинтересирани да ја надминат ФИФА, па амн КОНАМИ амн..Да, сликите се официјални.
ДА ВИ ГО НАТЕРАМ И ВО КОНАМИ И ВО СЕ!!!Први слики:
страшно
колку што ги сфатив ја по сликиве они сакале да направат играчите да покажуваат емоции,али нели им стана јасно дека ЕБАНИОТ ГЕЈМПЛЕЈ ИМ Е РОБОТСКИ,а не графиката и бемката на Робињо и на КасаноПо овие слики гледам дека фаците се 100% упропастени, погледнете го Робињо, Снајдер цццццц.....
А треба компјутер машина да имаш за да го играш ај најди логика на тоа све полошо а све појак компјутер бараPES 06 e најдобра верзија до сеа според мене, не очекувам ништо ново во 12ката затоа што премногу очекував од 11ката а добив тиња графика и тапа gameplay.