PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
и ја мислам дека нема да бара многу пес 2012,можеби за нијанса да има поголемо побарување но нешто драстично не верувам

Абе секоја година трилерите топ а играта тапа

Абе добро сега, трејлер ко трејлер мора да е малку филмуван. Вас па небаре ви е важно какви се фаците кога играте со wide камера?!?! Јас сепак верувам дека ќе биде добра ПЕС 2012, белким не се јапонците до толку глупи да си уништат еден добар производ, за сметка на ФИФА. Мене најмногу ми смета неверојатната физичка сила на противниците без разлика дали играш против Виган, Катанија, Реал или Барселона?!?! После, тоа што однапред компјутерот знае твои следни потези и идеално наоѓа противодбрана. И дај веќе еднаш нека вклучат можност за трампа на играчи или трансфер за играч со друг играч плус пари.

Абе добро сега, трејлер ко трејлер мора да е малку филмуван. Вас па небаре ви е важно какви се фаците кога играте со wide камера?!?! Јас сепак верувам дека ќе биде добра ПЕС 2012, белким не се јапонците до толку глупи да си уништат еден добар производ, за сметка на ФИФА. Мене најмногу ми смета неверојатната физичка сила на противниците без разлика дали играш против Виган, Катанија, Реал или Барселона?!?! После, тоа што однапред компјутерот знае твои следни потези и идеално наоѓа противодбрана. И дај веќе еднаш нека вклучат можност за трампа на играчи или трансфер за играч со друг играч плус пари.

+ Јас да испраќам понуда колкава сакам, а не ако барам играч да ми кажат 90м(пример за играчи кои се појачале многу во МЛ)

Е ај кажи што подобрија освен тоа со пасот ако го рачунаш како подобрување од 2009та наваму ?
Шутевите, додавањата, тактиките, стратегиите, дриблинзите, Game Difficulty, реакциите на играчите во одбраната, графика и физика на играта, Stadium Editor-от, перфектната оптимизација на играта итн. :)

Еве уште некој скрин
5808542117_a61a626626_z.jpg

5809104938_acc592fd29_z.jpg

5808541685_13fd151636_z.jpg

5809104558_9481afb56b_z.jpg

5808541407_bb7c55d5be_z.jpg

5808541261_201cae1386_z.jpg

5808541109_6a87eccb02_z.jpg

http://www.gamenews24.de/content/223...t-warm-e3.html

Џабе критики кога после пак сите ќе ја играме ко луди.

Уште слики, некако овие фаци ме подсеќаат на фифаo_O
2008jo.jpg

u3rfkowd.jpg

tik2ec5n.jpg

колку и да не биде добра ПЕС,колку и недостатоци да има ја си продолжувам да ја играм,затоа што пробав со фифа оваа година и викам аа ова подобра е пореална од пес ова она,и после одвај една сезона изиграна ја баталив ептен ми здосади секоја ситуација е излегуваш сам со голманот и гол ПЕС си е ПЕС и тачка.
бтв што е со раката на робињо на втората слика??:)

колку и да не биде добра ПЕС,колку и недостатоци да има ја си продолжувам да ја играм,затоа што пробав со фифа оваа година и викам аа ова подобра е пореална од пес ова она,и после одвај една сезона изиграна ја баталив ептен ми здосади секоја ситуација е излегуваш сам со голманот и гол ПЕС си е ПЕС и тачка.
бтв што е со раката на робињо на втората слика??:)
Глуми лудило со раката ;) И фифа стално за тој проблем остана иста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom