bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.004
- Поени од реакции
- 7.161
Ова е тоа на времето шо го викавме “јапонското фудбалче“ ?![]()
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.

Ова е тоа на времето шо го викавме “јапонското фудбалче“ ?![]()
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.
Ќе ти сецка многу.3.00 Ghz - процесор
1 гига - рам
Nvidia GeForce 7300 - графичка
512 мб - видео рам
ке ми ја фате ли играта?
ке сецка или?
И јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвесПрви импресии од една изиграна утакмица. Играв на про со Манчестер против Милан. Тепав 1-0 со една фантастична акција и тоа е скоро се што успеав да направам. А тоа нивните играчи како одат во напад страшно нешто, а за одземање на топка да не правам муабет. 5 пати стартував со клизачи, 4 од нив ми досуди фаул. Ме бендисува што реакцијата на моите потези е брза, нема чекање, инерција, кога стискам тогаш подава. А и центаршутевите 5-6 шо ги напрајв сите завршија во петерец, ваљда и тоа им е подобренографиката стандард добра, само да има избор на повеќе камери и подесувања по висина и зум (ова тешко малце). Иначе играва е замислена да играш како Барса, со кратки додавања, генијални акции и трпение. Секое друго сценарио може само компјутерот да го примени против тебе, но не и ти против него. Ќе се мачиме пак, ама ќе си ја играме
![]()
Па тие се земени како прототипИ јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвес![]()
Dive опцијата е ставена во PES од 2008 верзијата.Па и на пес11 имаше dive колку што знам
Ако добро памтам треба да си блиску до противничкиот играч и судијата да не е свртен на таа страна.^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумени и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонцине :/