bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.908
- Поени од реакции
- 6.998
Ова е тоа на времето шо го викавме “јапонското фудбалче“ ?
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.
Ова е тоа на времето шо го викавме “јапонското фудбалче“ ?
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.
Ќе ти сецка многу.3.00 Ghz - процесор
1 гига - рам
Nvidia GeForce 7300 - графичка
512 мб - видео рам
ке ми ја фате ли играта?
ке сецка или?
И јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвесПрви импресии од една изиграна утакмица. Играв на про со Манчестер против Милан. Тепав 1-0 со една фантастична акција и тоа е скоро се што успеав да направам. А тоа нивните играчи како одат во напад страшно нешто, а за одземање на топка да не правам муабет. 5 пати стартував со клизачи, 4 од нив ми досуди фаул. Ме бендисува што реакцијата на моите потези е брза, нема чекање, инерција, кога стискам тогаш подава. А и центаршутевите 5-6 шо ги напрајв сите завршија во петерец, ваљда и тоа им е подобрено графиката стандард добра, само да има избор на повеќе камери и подесувања по висина и зум (ова тешко малце). Иначе играва е замислена да играш како Барса, со кратки додавања, генијални акции и трпение. Секое друго сценарио може само компјутерот да го примени против тебе, но не и ти против него. Ќе се мачиме пак, ама ќе си ја играме
Па тие се земени како прототипИ јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвес
Dive опцијата е ставена во PES од 2008 верзијата.Па и на пес11 имаше dive колку што знам
Ако добро памтам треба да си блиску до противничкиот играч и судијата да не е свртен на таа страна.^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумени и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонцине :/