PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
3.00 Ghz - процесор
1 гига - рам
Nvidia GeForce 7300 - графичка
512 мб - видео рам

ке ми ја фате ли играта?
ке сецка или?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
izigrav 10-tina utakmici.. mnogu e podobrena od pes 2011... super dvizenja.. nema kako na pes 2011 sporo ubrzuvanje u mesto...nema bagovi so pasovite, kako ke zadrzis taka ja podava

ke se igra mnogu mi se svidja gameplayot..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Први импресии од една изиграна утакмица. Играв на про со Манчестер против Милан. Тепав 1-0 со една фантастична акција и тоа е скоро се што успеав да направам. А тоа нивните играчи како одат во напад страшно нешто, а за одземање на топка да не правам муабет. 5 пати стартував со клизачи, 4 од нив ми досуди фаул. Ме бендисува што реакцијата на моите потези е брза, нема чекање, инерција, кога стискам тогаш подава. А и центаршутевите 5-6 шо ги напрајв сите завршија во петерец, ваљда и тоа им е подобрено :) графиката стандард добра, само да има избор на повеќе камери и подесувања по висина и зум (ова тешко малце). Иначе играва е замислена да играш како Барса, со кратки додавања, генијални акции и трпение. Секое друго сценарио може само компјутерот да го примени против тебе, но не и ти против него. Ќе се мачиме пак, ама ќе си ја играме :)
И јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвес:D

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумено и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонциве :/

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас од 4 пати 1 успешно досудено пенал 3 пати жолт така да има надеш за мене :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ае сеа секој нека пише колку пати му има успеано Dive, ок? :D

H

-HRO

Гостин
Незнам за вас, ама мене лично ми се допаѓа новиов гејмплеј.
Акциите, одбраната и распореденоста на играчите на теренот се одлични. Ми се свиѓа и што го вратија старото изведување на пенали.
Тоа што ме разочара се овералите на играчите.
Кај некои е претерано зголемен, а кај некои многу намален.
Одлично би било и доколку се поправат реакциите на голманите, затоа што стварно прават глупости во некои ситуации.
Мрежите не изгледаат како што би сакал јас да изгледаат, но тоа е ситница...така да не обрнувам многу внимание на тоа.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумени и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонцине :/
Ако добро памтам треба да си блиску до противничкиот играч и судијата да не е свртен на таа страна.
Мислам дека вакво нешо прочитав околу тоа како успешно да се одглуми.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
А како се прави dive? Порано знаев ама сега никако неможам... Може ли на пес 11? И дали може со било кој играч? Извинете за офтопик ама ипак е поврзано :)

Kajgana Shop

На врв Bottom