PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
487660-iss_2_large.jpg

Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.

Ова е тоа на времето шо го викавме “јапонското фудбалче“ ? :)

3.00 Ghz - процесор
1 гига - рам
Nvidia GeForce 7300 - графичка
512 мб - видео рам

ке ми ја фате ли играта?
ке сецка или?

izigrav 10-tina utakmici.. mnogu e podobrena od pes 2011... super dvizenja.. nema kako na pes 2011 sporo ubrzuvanje u mesto...nema bagovi so pasovite, kako ke zadrzis taka ja podava

ke se igra mnogu mi se svidja gameplayot..

Први импресии од една изиграна утакмица. Играв на про со Манчестер против Милан. Тепав 1-0 со една фантастична акција и тоа е скоро се што успеав да направам. А тоа нивните играчи како одат во напад страшно нешто, а за одземање на топка да не правам муабет. 5 пати стартував со клизачи, 4 од нив ми досуди фаул. Ме бендисува што реакцијата на моите потези е брза, нема чекање, инерција, кога стискам тогаш подава. А и центаршутевите 5-6 шо ги напрајв сите завршија во петерец, ваљда и тоа им е подобрено :) графиката стандард добра, само да има избор на повеќе камери и подесувања по висина и зум (ова тешко малце). Иначе играва е замислена да играш како Барса, со кратки додавања, генијални акции и трпение. Секое друго сценарио може само компјутерот да го примени против тебе, но не и ти против него. Ќе се мачиме пак, ама ќе си ја играме :)
И јас така мислам,незнам дали приметивте во "финтите" има опција Dive која успева само со бускец и алвес:D

Па и на пес11 имаше dive колку што знам

Dive опцијата е ставена во PES од 2008 верзијата.
Таму само успеав еднаш да одглумам пенал и никад више.
Тешко остварливо е.

^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумено и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонциве :/

Јас од 4 пати 1 успешно досудено пенал 3 пати жолт така да има надеш за мене :D

Незнам за вас, ама мене лично ми се допаѓа новиов гејмплеј.
Акциите, одбраната и распореденоста на играчите на теренот се одлични. Ми се свиѓа и што го вратија старото изведување на пенали.
Тоа што ме разочара се овералите на играчите.
Кај некои е претерано зголемен, а кај некои многу намален.
Одлично би било и доколку се поправат реакциите на голманите, затоа што стварно прават глупости во некои ситуации.
Мрежите не изгледаат како што би сакал јас да изгледаат, но тоа е ситница...така да не обрнувам многу внимание на тоа.

^ Јас пак 3-4 пати на 2011 имам глумени и три толку пати жолт имам добиено... ваљда не знам да глумам као каталонцине :/

Ако добро памтам треба да си блиску до противничкиот играч и судијата да не е свртен на таа страна.
Мислам дека вакво нешо прочитав околу тоа како успешно да се одглуми.

А како се прави dive? Порано знаев ама сега никако неможам... Може ли на пес 11? И дали може со било кој играч? Извинете за офтопик ама ипак е поврзано :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom