PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Има излезено торент,синоќа немаше,ама еве сега најдов.Само веројатно не смеам да оставам линк,така? :D

Има начини, upload на торент фајлот некоја од rapibshare, megaupload и слични и после тука стави го тој линк.
Ќе си го симнат, отворат и готово.

Дајте на пп некој пач со сите салтнати -дресови,клубови,Граманија и то значи скоцкан како што треба и да попитам дали сниманото до сеа ке ми го снема откако ке го ставам новио пач.

ај упатете ме со ПЕС-ов... одамна ја имав симнато ама сеа ми текна да ја инсталирам
од reloaded ми е
симнав тоа DLC 7.0 директно од играта... е сеа со официјалниот patch 1.03 имам проблеми.. го симнав од pes-patch точка com
го инсталирав ама откако го напраив тоа pes неќеше да се уклучи и ми бараше serial...

и упатете ме у какви се тие пачови firepatch блаблабал etc

може и по приватна порака ако треба линкови да ми давате.

Ај препорачајте ми некој добар пач кој не бара net framework 4. Се утепав обидувајќи се да го инсталирам ова, се прочитав на microsoft.com, се пробав и пак не бива, не знам кај грешам.
Ако може да ме оправи некој за net framework, уште подобро, го симнав пачот 2.1, но за него ми го бара ова... ако не кажете ми некој друг пач кој ќе може да функционира без net framework. :)

Дечки аЈ некој Patch да ми пратите на пп да симнам со новите трансфери со сите играчи.

^ па ете имаш два линка од мене во претходните постови.Плус на таа страницата од линкот над тебе имаш еден куп пачови,разгледај :D

Го инсталирав овој пач и сега кога ја пуштам играта вика дека ми фали d3dx9_43.dll. Фајлот го има но сепак излегува пораката, кликам океј се пушта играта но пачот функционира половично. Некој решение за проблемот?

Најди го и симни фајлот на гугл и ископирај го во виндоус систем32.

JMurphy_1.png

наскоро видео или вести од ПЕС 2012

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom