PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Има излезено торент,синоќа немаше,ама еве сега најдов.Само веројатно не смеам да оставам линк,така? :D
Има начини, upload на торент фајлот некоја од rapibshare, megaupload и слични и после тука стави го тој линк.
Ќе си го симнат, отворат и готово.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
пробав да најдам за fire patch update со новите трансвери ама неможев да најдам

помош малце :se_ molam

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Дајте на пп некој пач со сите салтнати -дресови,клубови,Граманија и то значи скоцкан како што треба и да попитам дали сниманото до сеа ке ми го снема откако ке го ставам новио пач.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ај упатете ме со ПЕС-ов... одамна ја имав симнато ама сеа ми текна да ја инсталирам
од reloaded ми е
симнав тоа DLC 7.0 директно од играта... е сеа со официјалниот patch 1.03 имам проблеми.. го симнав од pes-patch точка com
го инсталирав ама откако го напраив тоа pes неќеше да се уклучи и ми бараше serial...

и упатете ме у какви се тие пачови firepatch блаблабал etc

може и по приватна порака ако треба линкови да ми давате.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ај препорачајте ми некој добар пач кој не бара net framework 4. Се утепав обидувајќи се да го инсталирам ова, се прочитав на microsoft.com, се пробав и пак не бива, не знам кај грешам.
Ако може да ме оправи некој за net framework, уште подобро, го симнав пачот 2.1, но за него ми го бара ова... ако не кажете ми некој друг пач кој ќе може да функционира без net framework. :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Дечки аЈ некој Patch да ми пратите на пп да симнам со новите трансфери со сите играчи.

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
^ па ете имаш два линка од мене во претходните постови.Плус на таа страницата од линкот над тебе имаш еден куп пачови,разгледај :D

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Го инсталирав овој пач и сега кога ја пуштам играта вика дека ми фали d3dx9_43.dll. Фајлот го има но сепак излегува пораката, кликам океј се пушта играта но пачот функционира половично. Некој решение за проблемот?

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Најди го и симни фајлот на гугл и ископирај го во виндоус систем32.

Kajgana Shop

На врв Bottom