PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој кога ке излезе новиот пач за PS3 или пак веб сајт каде што можам да бидам во тек.. фала однапред

Абе од поуздани извори дознавам дека утакмицата ќе завршела со следниов резултат, во прилог и слика како доказ :D
barcaw.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

А нели е Арсенал на ПЕС Норт Лондон?

еве го и мојот тим

123et.jpg

играм со 0.3 пачот каде што има бундес лига и средени се имињата, дресовите и трансферите.

Тигару и интересно викаш ти е вака?

^

Па со оглед на тоа дека некои сам ги пронајдов ко таленти и ги развивав... да. Скоро сите на почеток беа под 80, но со тек на време се развија. Истото и на фудбал менаџер го правам само што не забегуваат до волку.

Во принцип и јас не сакам да играм со многу јаки играчи, па затоа и бирмингем ги земав. Играчите ги купив кога беа послаби и под мое водство прераснаа во ѕверови, нема зошто да ми смета тоа.

Со фајр пачов мислам 1.4 е све е топ само неможам да напраам 2ра лига англија да играм тоа ме нервира ептен све праам ко што треба идам ја пуштам играта и имам Д2 лига и коа ке отидам таму ги има сите логоа на тимови од 2ра лига англија а уствари се 2ра германска лига секако пробував неможе , помош?

Го снимил ли некој пачов што го стаив, освен мене и дали има проблеми некакви?

Кај мене трансферите си се како FirePatch 1.4, и каде шо беа Милан 2003, 2007; Јуве 2003; Интер 2010 итн сеа ги дава како Австрија со играчите на Австрија. ТАкви тимови во Европа иам 10+.
Само кај мене е ова или?
Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?

Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?

Останав со Fire 1.4, ама го стаив EDIT-от со апдејтирани трансфери. Ставен е тука неколку страни назад, од gunner_mkd.
Морав вака пошо ме ребраше 1,4,1. И сеа се е во ред, ама морам да играм со Англиска 2 лига, а сакав со италијанска 2 да бидам. Ако ги сменам ќе ми се заебе пак, па ќе треба да враќам англиска 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom