PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пробувам да креирам со Кардиф ама кај шо треба на почеток да сејвува заради ресет превеншн фикчуре тука паѓа....Not responding. PES has stoped working :(

Ќе ја преинсталирам цела игра мамата ќе и ја ебам мора да проработи!

--- надополнето ---

Ете ги копирав и оние dx срања фајлови, ја преинсталирав целата игра и пачот пак и напрајв свичот за втора англиска и пак ништо пак not working :nerv:

Се местеше ова кај шо ти е снимена играта. Го пушташ ПЕСЕДИТ(икона PE), и после горе 2 опција бираш, па истискаш на Мастер Лига дифолт. Нешто вака беше знам.
Ова ако користиш 1.5 пач. Ја го неам затоа не знам точно како беше, ама мислам беше нешто како што ти пишав погоре.

Ова ти е проблем од NET FRAMEWORK!
Оди Control Panel\Programs and Features\Turn Windows Features ON or OFF (лево горе)
Штиклирај го коцкичето пред Net Framework!
И инсталирај Net Framework 4!

се напрајв ко шо велиш... нема абер ://

Се местеше ова кај шо ти е снимена играта. Го пушташ ПЕСЕДИТ(икона PE), и после горе 2 опција бираш, па истискаш на Мастер Лига дифолт. Нешто вака беше знам.
Ова ако користиш 1.5 пач. Ја го неам затоа не знам точно како беше, ама мислам беше нешто како што ти пишав погоре.

Na PES edit selector-от требало Master League 1 да се кликни :) Почнав со Лидс, првите две кола две победи дома по 2-1 :)

Конечно, стигнав на првата страна од ранкингот на МЛ Онлајн, од 13000 што играат, дојдов до 15 место, следна цел, топ 5
ML online.jpg

abe kako da gleam golovi snimeno ama ne preku igrata.kajs e skladiraat u my documents\konami\???????????????

Јас со QPR направив страшна екипа на мастер лигата. Се газам, секоја сезона освојувам UCL, PL, FA Cup, UEFA Super Cup, без alt f4 :).

Конечно, стигнав на првата страна од ранкингот на МЛ Онлајн, од 13000 што играат, дојдов до 15 место, следна цел, топ 5
Прегледај го приврзокот 40319

браво браво , но да те прашам нешто ја купи играта колку е таму некој си 2000 денари но на колку компјутери може максимум да се инсталира истата инсталација ? или само на еден

браво браво , но да те прашам нешто ја купи играта колку е таму некој си 2000 денари но на колку компјутери може максимум да се инсталира истата инсталација ? или само на еден
Е тоа не знам, знам сигурно дека онлајн можеш да играш само од еден компјутер, не можеш со една купена игра да играш од два компјутери во исто време, а не би требало да има проблем да се инсталира на различни компјутери и од различни компјутери да играш онлајн, само не истовремено од купената инсталација, се надевам нешто појаснив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom